Shaanxi NHK Technology Co., Ltd. on perustettu huhtikuussa 2014, ja se on Shaanxi Huike Botanical Development Co., Ltd., joka perustettiin itse lokakuussa 1998, tytäryhtiö.


Olemme vientiin suuntautunut yksityinen yritysyritys, jolla on tuonti- ja vientioikeudet. Yrityksemme vastaa markkinoiden kehitykseen, korostaa asiakaspalvelua ja tyytyväisyyttä ja luottaa viimeisimpään kehittyneeseen tekniikkaan. Olemme korkealaatuisten kasvitieteellisten funktionaalisten monomeerien ja standardoitujen uutteiden toimittaja, jolla on yli 18 vuoden kestävä kehitys. Sellaisena olemme luoneet hyvän tavaramerkin ja maineen kasvitieteellisen kaivannon tuotannon alalla.


Olemme sitoutuneet tutkimukseen, kehitykseen, tuotantoon ja myyntiin kasvituotteista, eläinten ruokintatuotteista ja mikrobisista käymistuotteista. Pyrimme nousemaan teollisuuden ja tekniikan kehityksen johtajaksi, vastaavien standardien tahdistimeksi ja formuloijaksi sekä luotettavaksi korkealaatuisten tuotteiden ja palveluiden toimittajaksi.


Yrityskulttuuri

Noudatamme ”erinomaista laatua, kohtuullista hintaa, nopeaa toimituskapasiteettia ja poikkeuksellista palvelua” koskevia tavoitteita, jotta yrityksestämme tulee ihanteellinen kumppani molemminpuolisesti hyödyllisissä liiketoimissa. Pyrimme muuttamaan luonnonvarat biokemian, edistyneen tieteen ja tekniikan avulla jatkuvasti korkealaatuisiksi luonnontuotteiksi ja niihin liittyviksi yhdisteiksi vastaamaan asiakkaidemme kysyntää.


Arvo Outlook

Yrityksessämme ymmärrämme, kuinka tärkeätä on voitto-oikeus luonne liiketoiminnalle itsemme ja asiakkaidemme välillä. Tämän näkökulman perusteella emme säästä ponnisteluja saavuttaaksesi läpimurtoja tekniikassa ja tuotannossa. Olemme vakaasti sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia ja edullisia tuotteita sekä johdonmukaista ja luotettavaa toimituslähdettä.