Neohesperidiinidihydrokalkoni, luonnollinen makeutusaine Neohesperidiinidihydrokalkonijauhe

Neohesperidiinidihydrokalkoni, luonnollinen makeutusaine Neohesperidiinidihydrokalkonijauhe
Tuotetiedot

NeohesperidiinidihydrokalkoniYksityiskohtaiset tiedot

Tuotteen nimi: Neohesperidiinidihydrokalkoni

Yrtti Lähde: Citrus Aurantium L

Käytetty osa: Hedelmät

Ulkonäkö: Valkoinen jauhe

Erittelyt: 98%
Testimenetelmä: HPLC

CAS-numero: 20702-77-6

Molekyylipaino GG-vahvistin; Molekyylikaava: C28H36O15; 612,58

Rakennekaava:

Raw Material of Neohesperidin Dihydrochalcone

Sulamispisteen GG-vahvistin; Liukoisuus: sp. 156 ~ 158 ℃, liukenee kuumaan veteen 45 ℃
Farmakologia:Neohesperidiinidihydrokalkoni (NHDC)on sakkaroosin makeus kertaa 1500 ja 1800, on 20 kertaa sakariinia.

Mikä onNeohesperidiinidihydrokalkoni?


Neohesperidiinidihydrokalkoni (NHDC) on luonnollinen makeutusaine ja antaa erittäin voimakkaan makean maun.Neohesperidiini DC on 1500-1800 kertaa makeampi kuin sakkaroosi kynnyspitoisuuksina. Tällä hetkellä Neohesperidin DC (NHDC) on hyväksytty ihmisravinnoksi joko makeutusaineena tai aromin modifioijana monilla alueilla, mukaan lukien kaikki Euroopan unionin maat, USA, Australia ja Uusi-Seelanti sekä useat Afrikan, Aasian, Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Sen ohella, että sitä käytetään runsaasti elintarvikkeiden ainesosina, viimeaikainen kehitys on myös tasoittanut tietä neohesperidiinidihydrokalkonin käytölle niissä farmaseuttisissa tuotteissa, jotka tarvitsevat makua.

Neohesperidiinidihydrokalkonion stabiili korkeissa lämpötiloissa ja happamissa tai emäksisissä olosuhteissa, ja sitä voidaan siten käyttää sovelluksissa, jotka edellyttävät pitkää säilyvyyttä.Neohesperidiinidihydrokalkoniitsessään voi pysyä ruoan turvallisena jopa viisi vuotta, kun sitä säilytetään optimaalisissa olosuhteissa.Neohesperidiinidihydrokalkonion tunnettu hyvin voimakkaasta synergistisestä vaikutuksesta, kun sitä käytetään yhdessä muiden keinotekoisten makeutusaineiden, kuten aspartaamin, sakkariinin, asesulfaamikaliumin ja syklamaatin, samoin kuin sokerialkoholien, kuten ksylitolin, kanssa. NHDC: n käyttö lisää näiden makeutusaineiden vaikutuksia pienemmillä pitoisuuksilla kuin mitä muuten vaadittaisiin; pienempiä määriä muita makeutusaineita tarvitaan. Tämä tarjoaa kustannusetua.

Neohesperidiinidihydrokalkonin toiminnot ja sovellukset

1. Makeutusaineena ja makua lisäävänä aineena neohesperidiinidihydrokalkonia voidaan käyttää hyvin elintarvikkeissa, esimerkkinä tästä ovat' kermainen' maitotuotteissa, kuten jogurtissa ja jäätelössä.

2. Neohesperidiinidihydrokalkonia voidaan käyttää keinona vähentää farmakologisten lääkkeiden katkeruutta tablettimuodossa farmaseuttisella alalla.

3. NHDC voi sisältää monenlaisia ​​alkoholijuomia (ja alkoholittomia), suolaisia ​​ruokia, hammastahnaa, suuvettä ja mausteita, kuten ketsuppia ja majoneesia.

4. Neohesperidiinidihydrokalkonia käytetään eläinten ruokintaan keinona lyhentää ruokinta-aikaa.


Paketti GG-vahvistin; Varastointi


1. 1–5 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / alumiinifoliopussin ulkopuolella. 10 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / laatikon ulkopuolella. 25 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / kuiturumpu ulkopuolella tai se on valintasi mukaan.

2. Säilytetään viileässä GG-vahvistimessa; kuivaa hyvin suljettu astia, pidä poissa kosteudelta ja voimakkaalta valolta / lämmöltä.

3. Kestoaika: Kaksi vuotta hyvin varastoituna.

包装图片

Kuljetus GG-vahvistin; Maksu

1. EMS: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne. Lähettämä pieni paketti

Express

2. Lento- tai meriteitse lähetetty rahti on kaikki käytettävissä.

Shipping Terms

3. Maksu käytettävissä Western Union, T / T, Paypal jne.

Edut


1. Tehtaan kasvien louhintatehdas kattaa 35000 neliömetrin alueen.

2. Vastaa erityisvaatimuksiisi tuotespesifikaatioihin ja vaatimuksiin kapseleille, softgeeleille, tableteille ja jauheseoksille.

工厂图片

3. Sertifikaatit: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoitus: tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopeaa toimitusta yli 15 vuoden&# 39: llä; korkealaatuisten luonnollisten ainesosien tuotanto- ja tutkimuskokemukset.

5. Rikkaat kokemukset vientiliiketoiminnasta; tuotteet ja palvelut ovat olleet laajalti hyväksyttyjä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa jne.

流程图


Näyttelymme

Tiimimme osallistuu joka vuosi moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


Lisää tuotteitaGG gt;>

Naringin Dihydrochalcone

Mogroside

Stevioside

Stachyose

NaringiinidihydrokalkoniMogrosideSteviosidiStachyose

Hot Tags: Luonnolliset makeutusaineet, lisäravinteet, sitrushedelmien aurantiumuute, neohesperidiinidihydrokalkonit, makeutusaineet neohesperidiinidihydrokalkonihydraattijauheet, puhdas katkera appelsiiniuute neohesperidiinidihydrokalkonit, raaka-aine, terveelliset edut, käyttötavat, toimittaja, valmistaja, tehdas
Tutkimus

You Might Also Like