Stachyose, Lupeose-jauhe

Stachyose, Lupeose-jauhe
Tuotetiedot

StachyoseTiedot

Tuotteen nimi: Stachyose

Yrtti Lähde: Stachys Floridana Schuttl et Benth.

Käytetty osa: juuri

Ulkonäkö: Valkoinen jauhe

Erittelyt: 50%, 60%, 80%, 98%

Määritysmenetelmä: HPLC

CAS-numero: 54261-98-2

Molekyylipaino GG-vahvistin; Molekyylikaava: C24H42O21; 666,58

Rakennekaava:

Stachyose Structural Formula

Sulamispisteen GG-vahvistin; Liukoisuus: Sulamispiste 95-105 ℃ (hajoaa)

Stachyose Source

Mikä on stachyose?

Stachyose on neljä luonnossa esiintyvää sokeria, joka on merkittävä bifidobakteerien ja muiden funktionaalisen oligosakkaridin bakteerien lisääntymisen edistäminen. Se on puhdas valkoinen jauhe, hieman makea maku, 22% sakkaroosin makeudesta, puhdas maku, ei huonoa makua tai hajua.

Toiminnot ja edutStachyose

1. Bifidustekijänä Bifidobacteriumin, Lactobacilluksen ja muiden hyödyllisten bakteerien ihmisen ruoansulatuskanavassa olevalla stachyoosilla on erittäin merkittävä rooli lisääntymisessä, ja se voi nopeasti parantaa ihmisen ruoansulatuskanavan ympäristöä säätelemällä mikroekologista tasapainoa. Stachyose edistää hyödyllisten bakteerien muodostumista ruoansulatuskanavassa, hallitsevien bakteerien tilaa, happokaasun ja muiden pilaavien bakteerien Clostridiumin estämistä, suoliston pH: n säätelyä, tappaa taudinaiheuttajia, estää korruptiota, tuotteiden muodostumista, estää endogeenisten karsinogeenien muodostumista ja imeytymistä.

2. Ihmiskehon stakykoosi ei hajota eikä imeydy, toisaalta pysyvämmän roolin esiintyminen suoliston lyhytketjuisten rasvahappojen, lisääntyneen fyysisen aktiivisuuden, kolesterolin alentamisen, Ca: n, Mg: n maha-suolikanavan auttamisessa ja muiden hivenaineiden imeytyminen.

3. Stachyose sopii hyvin diabetesta sairastaville, ei aiheuta haittaa hormonitoimintaa sairastaville potilaille.

4. Stachyose voi parantaa ihmisen vastustuskykyä ruoansulatuskanavan infektioille tai ravinnosta johtuville sairauksille toiminnan avulla ja parantaa ihon ja muiden elinten ravitsemustilaa, parantaa terveyttä ja kauneutta. Stachyose sopii erityisesti: ruoansulatuskanavan häiriöille, joilla suoliston kasvisto potilailla, joilla on tavallinen ummetus potilailla, jotka käyttävät säännöllisesti antibiootteja, vanhuksille, imettämättömille lapsille, liikalihavuuteen, hiiva-infektioihin ja niin edelleen.

Paketti GG-vahvistin; Varastointi


1. 1–5 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / alumiinifoliopussin ulkopuolella. 10 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / laatikon ulkopuolella. 25 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / kuiturumpu ulkopuolella tai se on valintasi mukaan.

2. Säilytetään viileässä GG-vahvistimessa; kuivaa hyvin suljettu astia, pidä poissa kosteudelta ja voimakkaalta valolta / lämmöltä.

3. Kestoaika: Kaksi vuotta hyvin varastoituna.

包装图片

Kuljetus GG-vahvistin; Maksu

1. EMS: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne. Lähettämä pieni paketti

Express

2. Lento- tai meriteitse lähetetty rahti on kaikki käytettävissä.

Shipping Terms

3. Maksu käytettävissä Western Union, T / T, Paypal jne.

Edut


1. Kasvien louhintatehdas, jonka tehdas kattaa 35000 neliömetriä.

2. Vastaa erityisvaatimuksiisi tuotespesifikaatioihin ja vaatimuksiin kapseleille, pehmeille geeleille, tableteille ja jauheseoksille.

工厂图片

3. Sertifikaatit: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoitus: tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopeaa toimitusta yli 15 vuoden&# 39: llä; korkealaatuisten luonnollisten ainesosien tuotanto- ja tutkimuskokemukset.

5. Rikkaat kokemukset vientiliiketoiminnasta; tuotteet ja palvelut ovat olleet laajalti hyväksyttyjä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa jne.

流程图


Näyttelymme

Tiimimme osallistuu joka vuosi moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


Lisää tuotteitaGG gt;>

Rhamnose

Naringin Dihydrochalcone

Neohesperidin Dihydrochalcone

Stevia Extract

RhamnoseNaringiinidihydrokalkoniNHDCStevia-uute

Hot Tags: Stachyose, stachyose-tetrahydraatti, stachyose-jauhe, lupeose, stachyose-hydraatti Stachys Tuberiferasta, raffinoosistachyoosin valmistaja, toimittaja, tehdas, raaka-aine, paras hinta, käyttötarkoitukset, täydennysosa, terveyshyödyt, korkealaatuinen, 100% luonnollinen, 100% puhdas
Tutkimus

You Might Also Like