Parsakaaliuute, sulforafaani, parsakaalijauhe, parsakaalin ituuute

Parsakaaliuute, sulforafaani, parsakaalijauhe, parsakaalin ituuute
Tuotetiedot

Parsakaali-uutteen tiedot

Tuotteen nimi: Parsakaali-uute

Yrtti Lähde: Brassica oleracea L.var.italic Planch.

Käytetty osa: Siemenet

Vaikuttava aine: sulforafaani

Tekniset tiedot: 0,5 - 90% sulforafaania, 5: 1, 10: 1

Testimenetelmä: HPLC, TLC

Ulkonäkö: Vihreän keltainen jauhe

CAS-numero: 4478-93-7

Molekyylikaava GG-amp; Molekyylipaino: C6H11S2NO; 177,29.

SulforafaaniRakennekaava:

Sulforaphane Structural Formula

Broccoli Extract

Farmakologia: (1) Parsakaalin ituista valmistettu uute voi estää ihosyövän, kun sitä levitetään suoraan iholle. Parsakaali (parsakaaliuute) voi edistää keuhkojen terveyttä. (3) Sulforafaani on pitkäaikainen antioksidantti ja detoksifikaattori, ja se edistää solujen eheyttä edistämällä kehon&# 39: n immuunipuolustusjärjestelmiä yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. (4) Sulforapaanin on osoitettu pystyvän palauttamaan antioksidanttigeenien ilmentymisen ihmisen epiteelikudoksessa, jossa DJ-1 on vähentynyt. DJ-1 on biokemiallinen säädin, joka stabiloi NRF2: ta, kun taas KEAP1 - toinen säätelijä - estää NRF2: ta.

Mikä on parsakaaliuute?

Parsakaali, joka tunnetaan myös nimellä kukkakaali. Se on brassica oleracean mutaatio, joka kuuluu brassica, cruciferae -kasveihin. Syötävä osa on vihreä hellä kukka varsi ja nuppu. Parsakaaliuute sisältää paljon ravintoa, kuten proteiinia, sokeria, rasvaa, vitamiinia ja karoteenia jne. Siksi parsakaali kunnioitetaan GG-nimisenä; vihannesten kruunu GG-muodossa. Parsakaali sisältää sulforafaania, joka on kemikaali, sulforafaania käytetään eturauhassyövän ja muun tyyppisten syöpien ehkäisyyn.

Parsakaalin uuttejauheen toiminnot ja edut

1. Luonnollinen parsakaaliuutejauhe sisältää enemmän C-vitamiinia kuin paprika.

2. Parsakaalin uutetta käytetään syöpälääkkeisiin ja tehokkaasti parantamaan veren poisto-ominaisuuksia.

3. Luonnollinen parsakaaliuute voi vahvistaa maksan detoksifikaatiokykyä ja parantaa runsaasti antiskorbiinihapon immuniteettia.

4. Parsakaaliuute voi yhdenmukaistaa verenpainetta ja sydänsairauksia ja toteuttaa varotoimenpiteitä.

5. Parsakaaliuutejauhe voi vähentää suolistossa ja mahassa absorboivaa dekstroosia verensokerin alentamiseksi ja diabeteksen hallitsemiseksi.

Parsakaalin uutteen jauheen sovellukset

1. Syöpälääkkeiden raaka-aineina parsakaaliuutejauhetta käytetään pääasiassa lääketeollisuudessa.

2. Terveystuotealalla luonnollista parsakaaliuutetta voidaan käyttää raaka-aineena luontaistuotteissa, tarkoituksena on parantaa koskemattomuutta.

3. Elintarvikealoilla parsakaaliuutetta käytetään laajalti funktionaalisena elintarvikelisäaineena.

Paketti GG-vahvistin; Varastointi

1. 1–5 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / alumiinifoliopussin ulkopuolella. 10 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / laatikon ulkopuolella. 25 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / kuiturumpu ulkopuolella tai se on valintasi mukaan.

2. Säilytetään viileässä GG-vahvistimessa; kuivaa hyvin suljettu astia, pidä poissa kosteudelta ja voimakkaalta valolta / lämmöltä.

3. Kestoaika: Kaksi vuotta hyvin varastoituna.

包装图片

Kuljetus GG-vahvistin; Maksu

1. Pieni paketti, jonka lähettävät EMS, UPS, FedEx, DHL jne.

Express

2. Lento- tai meriteitse lähetetty rahti on kaikki käytettävissä.

Shipping Terms

3. Maksu käytettävissä Western Union, T / T, Paypal jne.

Edut

1. Kasvien louhintatehdas, jonka tehdas kattaa 35000 neliömetriä.

2. Vastaa erityisvaatimuksiisi tuotespesifikaatioihin ja vaatimuksiin kapseleille, pehmeille geeleille, tableteille ja jauheseoksille.

工厂图片

3. Sertifikaatit: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoitus: tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopeaa toimitusta yli 15 vuoden&# 39: llä; korkealaatuisten luonnollisten ainesosien tuotanto- ja tutkimuskokemukset.

5. Rikkaat kokemukset vientiliiketoiminnasta; tuotteet ja palvelut ovat olleet laajalti hyväksyttyjä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa jne.

流程图

Näyttelymme

Tiimimme osallistuu joka vuosi moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


Lisää tuotteitaGG gt;>

Apigenin

Diosmetin

Luteolin

Naringin

ApigeniiniDiosmetiiniLuteoliiniNaringin

Hot Tags: Parsakaaliuute, parsakaaliuute Raphanin, parsakaali PE, valmistaja, parsakaaliuutejauhe, sulforafaani, parsakaalinsiemenuute, orgaaninen parsakaalijauhe, valmistaja, toimittaja, tehdas, raaka-aine, paras hinta, käyttötarkoitukset, lisäaine, terveelliset edut, korkea laatu, 100% Luonnollinen puhdas
Tutkimus

You Might Also Like