Kaempferol maakunta

Kaempferol maakunta
Tuotetiedot


Kaempferol Tiedot

Tuotteen nimi: Kaempferol

Herb Lähde: Kaempferia galanga L.

Osa käytetty: Kuivattu juuri

Spesifikaatio: 10%-98%

Yleiskuvaus: Keltainen neulan muotoinen kristalli

Testimenetelmä: HPLC

CAS#: 520-18-3

Kaempferol maakuntaRakennekaava:


Molekyylipaino & molekyylikaava: C15H10O6; 286.24

Raw Material of Kaempferol

Melting Point & Solubility: mp276°C-278°C,ilmoitetaan myös vaaleankeltaisena jauheena etanolivedestä, mp278-280°C(dec). Liukenee hieman veteen, liukenee kuumaan alkoholiin, eetteriin ja alkateriin.
Farmakologia: Syöpää, epilepsiaa, tulehdusta, antioksidanttia, antispasmodista, anteloni, antiulserKolereettinen, diureettinen aktiivisuus ja yskän lievittäminen.

Mikä onKaempferolia?

Kaempferol on luonnollinen flavonoli, joka on Kaempferia Galangasta saatu uute. Eräänlainen flavonoidi, joka on ollut olemassa teestä, parsakaalista, Delphiniumista, noitapähkinästä, greipistä, ruusukaalista, Kaempferia galangasta ja muista kasvilähteistä.

Flavonoidit kaempferol ja quercetin näyttävät toimivan synergistisesti syöpäsolujen solujen lisääntymisen vähentämisessä, mikä tarkoittaa, että yhdistetyt hoidotQuercetinja kaempferolijauhe ovat tehokkaampia kuin kunkin flavonoidin additiiviset vaikutukset.

Kaempferol-jauhe on vahva antioksidantti ja auttaa ehkäisemään solujen, lipidien ja DNA: n oksidatiivisia vaurioita. Kaempferol näyttää estävän arterioskleroosia estämällä matalatiheyksisen lipoproteiinin hapettumista ja verihiutaleiden muodostumista veressä.

Tutkimukset ovat myös vahvistaneet, että kaempferol toimii achemopreventive aineena, mikä tarkoittaa, että se estää syövän muodostumista .

Kaempferolin edut ja toiminnot:

1. Kaempferolin 98% jauheen todettiin edistävän aktiivisesti Opossumin munuaissolujen kasvua. Joka stimuloi munuaissolujen proliferaatiota ja lisää luun kasvutekijän eritystä . Kaempferol voi stimuloida munuaisten korjausta ja säädellä luun muodostumista, ja se voi olla hyödyllinen kroonisen munuaissairauden ja osteoporoosin hoidossa .

2. Kaempferol voi estää H202: n aiheuttaman apoptoosin vastasyntyneisten rottien kardioniyosyyteissä. Suojaavat vaikutukset voivat liittyä niiden antioksidanttiaktiivisuuteen ja sen kykyyn säädellä Bcl-2 - , Bax - ja Caspase-3-proteiinin ilmentymistä .

3. Kaempferol on jännitekanavien estäjä rotan hippokampuksen pyramidihermoissa. Kaempferolin sähköfysiologiset vaikutukset voivat olla yksi sen suojaavia vaikutuksia rotan hippokampuksen neuroneihin akuutisti ohimenevässä hypoksiassa .

4. Kaempferol on velkaa teho antioksidantti ominaisuuksia, voi kerätä tarpeettomia suproksidi vapaita radikaaleja ihmiskehossa, estäen DNA ja solut oksidatiivisia vaurioita .

5. Kaempferolilla on vaikutuksia kasvaimen, tulehduksen ja seniiliyden vastaisuudesta jne. Kaempferolilla on epilepsian, antispasmodisen, antetonin, antiulcerin, kolereettisen, diureettisen aktiivisuuden ja lievittävän yskän vaikutus.


Kaempferol-sovellukset

1. Kaempferolia voidaan käyttää lääkealalla lääkeraaka-aineena.

2. Kaempferolia voidaan käyttää terveydenhuollon tuotteissa ja lisätuotteissa raaka-aineena.

3. Kaempferolia voidaan käyttää elintarvikealalla.


Kaempferol


Paketti & tallennustila

1. 1-5kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / alumiinifolio pussi ulkopuolella. 10kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kartonki ulkopuolella. 25kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kuitu rumpu ulkona tai se on valintasi.

2. Säilytä viileässä ja kuivassa hyvin suljetussa astiassa, pidä poissa kosteudesta ja voimakkaasta valosta/lämmöstä.

3. Säilyvyysaika: Kaksi vuotta hyvin varastointitilanteessa.

包装图片

Kuljetus & maksu

1. Ems: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne.

Express

2. Airin tai By Sean lähettämä rahti on kaikki saatavilla.

Shipping Terms

3. Western Unionille, T/T:lle, PayPal jne.

Meidän etumme

1. Tehtaan uuttolaitos kattaa 35000 neliömailan alueen.

2. Vastaa tuote-spesifikaatioiden ja kapselien, softgel-tablettien, tablettien ja jauhesekoittajien erityistahteluun.

工厂图片

3. Sertifikaatteet: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoituksemme on tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopea toimitus yli 15 vuoden tuotanto- ja tutkimuskokemuksiin korkealaatuisissa luonnollisissa ainesosissa.

5. Monipuoliset kokemukset vientiliiketoiminnasta; Yhdysvaltojen, Euroopan ja Australian asiakkaat ovat laajalti hyväksyneet tuotteet ja palvelut jne.

流程图

Näyttelymme

Joka vuosi tiimimme osallistuu moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.

展会图片 (2)

       Lisää tuotteita >>

Apigenin

Nobiletin

Broccoli Extract

Ellagic Acid

ApigeniiniNobiletinParsakaaliuuteEllaginen happo

Hot Tags: Kaempferol, Kaempferia Galanga Root Extract, Luonnollinen puhdas Kaempferol jauhe, Sophora Japonica hedelmäuute, Korkea laatu, Terveelliset edut, Kaempferol Täydentää, Raaka-aine, Käyttö, Toimittaja, Valmistaja, Factoty
Tutkimus

You Might Also Like