Kehäkukkakukkauute, Luteiini, Ksantofylli, Zeaksantiini

Kehäkukkakukkauute, Luteiini, Ksantofylli, Zeaksantiini
Tuotetiedot

Marigold Extract Lutein Tiedot

Tuotteen nimi: Marigold Extract Lutein

Yrtti Lähde: Tagetes erecta L

Osa käytetty: Kukka

Vaikuttavat aineet: Luteiini (Xanthophyll), Zeaksantiini

Tekniset tiedot: 10%-90% Lutein

Testimenetelmä: HPLC

Yleiskuvaus: Oranssi jauhe

CAS#: 127-40-2

Luteiinin molekyylikaava & molekyylipaino: C40H56O2; 568.88

Luteiinin rakennekaava:

4cb22130tc8695071e2ec&690.jpg

Lutein Structural Formula

Farmakologia:

1.Protect-näkö, Luteinin todettiin olevan maculan keskittyneellä alueella, pienellä verkkokalvoalueella, joka vastaa keskusnäöstä. Luonnollisen pitoisuuden hypoteesi on, että luteiini auttaa suojaamaan oksidatiivista stressiä ja korkeaenergistä valoa vastaan. Useat tutkimukset osoittivat, että luteiinin saannin ja silmän pigmentaation välillä on suora yhteys.

2.Antioksidanttivaikutus, joka vähentää lipidiperoksidin muodostumista; veren lipidien säätely; estää LDL-hapettumista, mikä vähentää sydänsairauksien riskiä.

3.Tätä luteiinia, kuten zeaksantiinia, on ensisijaisesti käytetty luonnollisena väriastiana oranssinpunaisen värinsä vuoksi. Luteiinia käytettiin perinteisesti kananrehussa broilerin kanan ihon keltaisen värin tarjoamiseksi. Luteiinia voidaan käyttää myös elintarvikkeissa, mutta koska sen rajallinen stabiilius, jota käytetään myös rajoitetusti.197

Mikä on Marigold-uute Luteinilla?

Marigold-uutteella on etuja sikiön silmille sen vaikuttavien ainesosien luteiinin ja zeaksantiinin vuoksi. Luteiini on eräänlainen yleisin karotenoidit, joita on laajalti esitetty kasveissa, erityisesti tummanvihreät lehtivihannekset. Luteiini syntetisoidaan vain kasvin itsensä mukaan, ksantofyllit löytyvät yleensä vihreistä lehtivihanneksista, kuten pinaatista, lehtikaalista ja kehäkukan kukasta. Luteiini toimii moduloituna valoenergiana ja toimii ei-valokemiallisena sammutusastiana käsittelemään kolmoiskloorofylliä kasveissa, joita tuotetaan liian korkeilla valotasoilla fotosynteesin aikana. Luteiinia käytetään myös tärkeänä luonnollisena keltaisena pigmenttinä elämässämme sen värin vuoksi.

Marigold-uutteen toiminta ja hyödyt Luteinin (Xanthophyll) kanssa

1. Kehäkukkauute voi suojata näköä ja estää sen laskeutumisen. Suojaa keltainen kalvo verkkokalvossa, estä macula luteaa rappeutumiselta ja näön hämärtymisiltä. Hapettumista estä haitallista vapaata radikaalia muodostumasta. Suojaa verkkokalvo, ime suuri määrä sinistä valoa, joka tulee silmiimme. Marigold-uuteluteiini voi alentaa makulan pigmenttitiheyttä, vähentää kaihi.

2. Marigold-uutteella on antioksidaatiofunktio, joka estää aktiivisten happiperäisten vapaiden radikaalien toimintaa.

3. Marigold-uute estää valtimon seinämän paksuuntumista ja valtimoemboliaa, vähentää LDL-kolesterolin hapettumista, viivästyttää arterioskleroosia.

4. Marigold-uutteella on antitumous vaikutus, se voi estää rintasyöpää, eturauhasen karsinoomaa, peräsuolen syöpää, ihosyöpää jne.

5. Marigold-uutetta voidaan käyttää super tavallisena luonnollisena pigmenttina, voimakkaana värjäysvoimana, annostuksena alhainen, väri kirkkaanvärinen.

Marigold-uutteen käyttö Luteinin (Xanthophyll) kanssa

1. Elintarvikealalla kehäkukkauutetta käytetään pääasiassa väriaineen ja ravintoaineiden elintarvikelisäaineina.

2. Lääkealalla raaka-aineena marigold-uutetta käytetään pääasiassa näönhoitotuotteissa näköväsymyksen lievittämiseen, AMD: n, retinitis pigmentosan, kaihi, retinopatian, myopian, kellujien ja glaukooman vähentämiseen.

3. Kosmetiikassa ksantofylliä käytetään pääasiassa raaka-aineena valkaisu-, ryppy- ja UV-suojaukseen.

Paketti & tallennustila


1. 1-5kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / alumiinifolio pussi ulkopuolella. 10kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kartonki ulkopuolella. 25kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kuitu rumpu ulkona tai se on valintasi.

2. Säilytä viileässä ja kuivassa hyvin suljetussa astiassa, pidä poissa kosteudesta ja voimakkaasta valosta/lämmöstä.

3. Säilyvyysaika: Kaksi vuotta hyvin varastointitilanteessa.

包装图片

Kuljetus & maksu

1. Ems: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne.

Express

2. Airin tai By Sean lähettämä rahti on kaikki saatavilla.

Shipping Terms

3. Western Unionille, T/T:lle, PayPal jne.

Meidän etumme


1. Tehtaan uuttolaitos kattaa 35000 neliömailan alueen.

2. Vastaa tuote-spesifikaatioiden ja kapselien, softgel-tablettien, tablettien ja jauhesekoittajien erityistahteluun.

工厂图片

3. Sertifikaatteet: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoituksemme on tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopea toimitus yli 15 vuoden tuotanto- ja tutkimuskokemuksiin korkealaatuisissa luonnollisissa ainesosissa.

5. Monipuoliset kokemukset vientiliiketoiminnasta; Yhdysvaltojen, Euroopan ja Australian asiakkaat ovat laajalti hyväksyneet tuotteet ja palvelut jne.

流程图


Näyttelymme

Joka vuosi tiimimme osallistuu moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


       Lisää tuotteita >>

Goji Berry Extract

Blueberry Extract

Cassia Seed Extract

Pine Bark Extract

Goji marjauuteMustikkauuteCassian siemenuuteMännyn kuoriuute

Hot Tags: Marigold uute, Marigold kukka uute jauhe, luteiini, Xanthophyll, Zeaxanthin, Marigold P.E. valmistaja, toimittaja, tehdas, raaka-aine, paras hinta, käyttö, käyttö, täydentää, näkö parantaa, terveyshyödyt, korkea laatu, 100% luonnollinen puhdas
Tutkimus

You Might Also Like