Reishi Sieniuute, Kiiltävä Ganoderma-uute, Reishi Polysakkaridit Jauhe

Reishi Sieniuute, Kiiltävä Ganoderma-uute, Reishi Polysakkaridit Jauhe
Tuotetiedot

Reishi Mushroom Extract Tiedot

Tuotteen nimi: Reishi Mushroom Extract

Yrtti lähde: Ganoderma lucidum(Leyss.ex Fr.) Karst

Tärkeimmät komponentit: Polysaccarides

Yleiskuvaus: Ruskea jauhe

Tekniset tiedot: 5:1, 10:1, 10%

Määritysmenetelmä: UV/TLC

Raw Material of Reishi Mushroom Extract

Mikä on Reishi Mushroom Extract?

Reishi-sieni (ganoderma Lucidum), joka tunnetaan myös nimellä Ling-Zhi (kiinalainen), joka on purppura-ruskea sieni, jolla on pitkä varsi, ruskeat itiöt ja tuulettimen muotoinen korkki, jolla on kiiltävä, lakkapinnoitettu ulkonäkö. Lääkkeenä käytetään hedelmäkehoa (maanpäällinen osa) ja myseeliä (sieniryhmän yhdistävät filamentit).

Reishi-sieniä käytetään immuunijärjestelmän parantamiseen; virusinfektioiden, kuten influenssan, sikainfluenssan ja lintuinfluenssan, kaltaiset virusinfektioiden kaltaiset; keuhkosairaudet, mukaan lukien astma ja keuhkoputkentulehdus; sydänsairaudet ja myötävaikuttavat olosuhteet, kuten korkea verenpaine ja korkea kolesteroli; munuaissairaus; syöpä; ja maksasairauteen. Sitä käytetään myös HIV/ AIDS, korkeussairaus, krooninen väsymysoireyhtymä (CFS), univaikeuksia (unettomuus), vatsahaavoja, myrkytystä ja herpes kipua. Muita käyttötarkoituksia ovat stressin vähentäminen ja väsymyksen ehkäiseminen.

Farmakologia, ganoderma-uutteen toiminnot ja hyödyt polysakkarideilla

Reishillä voi olla joitakin kasvain-, immunomodulaatio- ja immunoterapeuttisia toimintoja, joita tukevat jotkin tutkimukset polysakkarideista, terpeeneista ja muista bioaktiivisia yhdisteitä, jotka on eristetty hedelmäelimistä ja tämän sienen myceliasta.   Useissa laboratoriotutkimuksissa on osoitettu sieniuutteiden tai eristyneiden yhdisteiden antineoplastinen vaikutus tietyntyyppisiin syöpiin.   Mekanismeja, joilla G. lucidum voi vaikuttaa syöpään, ei tunneta, ja ne voivat kohdistua syövän eri kehitysalueisiin: sytokinien välittämän angiogeneesin (valtimoastioiden muodostumisen muodostuminen kasvaimessa) estäminen, sytoksisuus, syöpäsolujen ja etäpesäkkeiden siirtymisen estäminen sekä kasvainsolujen apoptoosin aiheuttaminen ja tehostaminen.   Valmisteiden ja mahdollisten kielteisten sivuvaikutusten välistä vaihtelua ei voida sulkea pois. G. lucidum' -uutteet voivat olla adaptogeenisiä, allergisoivia ja verenpainelääkkeitä triterpeenien esiintymisen vuoksi. Näiden ominaisuuksien lisäksi Reishin on todettu olevan anti-inflammatorinen, antiviraalinen, anti-parasiittinen, sienilääke, diabeteslääke, hypotensiivinen ja suojaava maksa. [lainaus tarvitaan] Sen on myös todettu estävän verihiutaleiden aggregaatiota sekä alentavan verenpainetta, kolesterolia ja verensokeria.  Reishi voi toimia verenpaineen vakauttajana, antioksidanttina, kipulääkkeenä, munuaisena ja hermotoriinina. Sitä on käytetty keuhkoputkentulehduksen ehkäisyyn ja kardiovaskulaariseen hoitoon sekä korkean triglyseridin, korkean verenpaineen, hepatiitin, allergioiden, kemoterapiatuen, HIV- tuen sekä väsymyksen ja korkeussairauden hoitoon.

Ganoderma Lucidum Extractin sovellukset

1. Ganoderma lucidum -uutetta voidaan käyttää lääkealalla raaka-aineina.

2. Reishi-sieniuutetta voidaan käyttää terveydenhuollon tuotteiden alalla raaka-aineena.

3.Reishi-sieniuutetta voidaan käyttää ruoka- ja juomakentillä.

4.Ganoderma lucidum uutevoidaan käyttää kosmeettisessa teollisuudessa.

Paketti & tallennustila


1. 1-5kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / alumiinifolio pussi ulkopuolella. 10kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kartonki ulkopuolella. 25kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kuitu rumpu ulkona tai se on valintasi.

2. Säilytä viileässä ja kuivassa hyvin suljetussa astiassa, pidä poissa kosteudesta ja voimakkaasta valosta/lämmöstä.

3. Säilyvyysaika: Kaksi vuotta hyvin varastointitilanteessa.

包装图片

Kuljetus & maksu

1. Ems: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne.

Express

2. Airin tai By Sean lähettämä rahti on kaikki saatavilla.

Shipping Terms

3. Western Unionille, T/T:lle, PayPal jne.

Meidän etumme


1. Tehtaan uuttolaitos kattaa 35000 neliömailan alueen.

2. Vastaa tuote-spesifikaatioiden ja kapselien, softgel-tablettien, tablettien ja jauhesekoittajien erityistahteluun.

工厂图片

3. Sertifikaatteet: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoituksemme on tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopea toimitus yli 15 vuoden tuotanto- ja tutkimuskokemuksiin korkealaatuisissa luonnollisissa ainesosissa.

5. Monipuoliset kokemukset vientiliiketoiminnasta; Yhdysvaltojen, Euroopan ja Australian asiakkaat ovat laajalti hyväksyneet tuotteet ja palvelut jne.

流程图


Näyttelymme

Joka vuosi tiimimme osallistuu moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


       Lisää tuotteita >>

Ginseng Extract

Polygonum Cuspidatum Extract

Ginger Root Extract

Gynostemma Extract

Ginseng-uutePolygonum Cuspidatum P.E.Inkivääri uuteGynostemma Uute

Hot Tags: Reishi Sieni uute, Reishi Polysakkaridit, Kiiltävä Ganoderma uute, Ganoderma Lucidum uute valmistaja, toimittaja, tehdas, raaka-aine, paras hinta, käyttö, täydentää, terveyshyödyt, korkea laatu, 100% luonnollinen puhdas
Tutkimus

You Might Also Like