Resveratroli, Rypäleen ihouute, Polygonum Cuspidatum Juuriuute, Resveratrol-jauhe

Resveratroli, Rypäleen ihouute, Polygonum Cuspidatum Juuriuute, Resveratrol-jauhe
Tuotetiedot

Resveratrol Tiedot

Tuotteen nimi: Resveratrol

Yrttilähde: Polygonum cuspidatum Sieb.et Zucc.

Käytetty osa: Juuri

Yleiskuvaus: Ruskeankeltainen tai valkoinen jauhe

Tekniset tiedot: 50%, 98%

Testimenetelmä: HPLC

CAS#: 501-36-0

Molekyylipaino & molekyylikaava: C14H12O3; 228.25

Resveratrolin rakennekaava:

Raw Material of Resveratrol

Sulamispiste & liukoisuus: mp253~255°C,Insol vedessä, liukenee metanoliin, alkoholiin, eetteriin, asetoniin, kloroformiin.

Farmakologia: Anti-infektiivinen, syöpälääke, anti-ikääntyminen, antimutaatio, antimikrobinen, antiinflammaatio, antioksidantti. sydän- ja verisuonitauteja, vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä, alentaa kokonaiskolesterolia ja alentaa LDL-kolesterolia. apoptoosin induktio soluissa ja estrogeenimodulaatio.

Mikä on Resveratrol?

Resveratroli on fytoaleksiini, mikä tarkoittaa, että se on suojaava antibiootti, jota tuotetaan stressaantuneille kasveille joko sienihyökkäyksen, kuivuuden, ultraviolettisäteilyn tai tulehduksen vuoksi. Tämä molekyyli auttaa kasveja taistelemaan vastaan ja ylläpitämään terveyttä.

Resveratrolia löytyy monista kasvilajikkeista, tämän polyfenoliyhdisteen ajateltiin mahdollisesti edistävän pitkäikäisyyttä, anti-inflammatorisia, sydämen terveitä ja syövän vastaisia ominaisuuksia erilaisten mekanismien kautta. Resveratrolia on runsaasti punaisten viinirypäleiden, maapähkinöiden ja pistaasipähkinöiden ihossa sekä marjoissa, kuten mustikoissa ja karpaloissa, vadelmista ja mulperimarjoista sekä kaakaopavuista. Resveratrolia löytyy myös merkittävinä pitoisuuksina punaviinissä.

Polygonum Cuspidatum Root Extract Resveratrol Powderin toiminnot ja edut

1. Resveratrolia käytetään tulehdusta ehkäisevään toimintaan.

2. Resveratrolin jauhetta käytetään antioksidanttivaikutukseen.

3. Resveratrolia voidaan estää ateroskleroosi useilla mekanismilla.

4. Resveratrolia voidaan ehkäistä syöpäsolujen kypsymistä ja lisääntymistä sekä laukaista syöpäsoluissa apoptoosi eli ohjelmoitu solukuolema.

5. Resveratrolin jauhe voi vähentää Alzheimerin taudin riskiä estämällä plakin muodostumista.

6. Luonnollinen resveratrolia voi lisätä herkkyyttä insuliinille, joten estää diabetes mellitus.

7. Resveratrolin vaikutukset voivat estää lihavuutta ja anti-aging.

8. Luonnollinen resveratrolia voi lisätä elinikää merkittävästi annosriippuvaisesti hiivoilla, kaloilla ja kärpäsillä sekä muilla alemmilla lajeilla aktivoimalla Sir2-geenin.

9. Pieninä annoksina resveratrolia voi aiheuttaa hiirillä merkittäviä geenimuutoksia, jotka muistuttavat kalorirajoituksen (tai ruokavalion) sydänheveellisia vaikutuksia, mikä vähentää lihavuutta ja viivästyttää ikääntymisen muutoksia.

Luonnollisen resveratrolin jauheen käyttö

1. Elintarvikealalla levitetään luonnollista resveratrolia sisältäviä jauheita, jotka lisätään juoma-, viina- ja elintarvikkeisiin funktionaalisena elintarvikelisäaineena.

2. Käytetään terveydenhuollon tuote alalla raaka-aineena, jättiläinen knotweed resveratrol lisätään laajalti erilaisia terveystuotteita ehkäistä kroonisia sairauksia tai lievittävä oireita climacteric oireyhtymä.

3. Luonnollista resveratrolia voidaan käyttää lääkealalla.

4. Kosmetiikan alalla raaka-aineina levitetty polygonum cuspidatum -juuriuute resveratrol-jauhe lisätään laajalti kosmetiikkaan ikääntymisen viivästyttämisen ja tiivistyvän ihon avulla, mikä tekee ihosta paljon sileän ja herkän.

Paketti & tallennustila

1. 1-5kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / alumiinifolio pussi ulkopuolella. 10kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kartonki ulkopuolella. 25kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kuitu rumpu ulkona tai se on valintasi.

2. Säilytä viileässä ja kuivassa hyvin suljetussa astiassa, pidä poissa kosteudesta ja voimakkaasta valosta/lämmöstä.

3. Säilyvyysaika: Kaksi vuotta hyvin varastointitilanteessa.

包装图片

Kuljetus & maksu

1. Ems: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne.

Express

2. Airin tai By Sean lähettämä rahti on kaikki saatavilla.

Shipping Terms

3. Western Unionille, T/T:lle, PayPal jne.

Meidän etumme

1. Tehtaan uuttolaitos kattaa 35000 neliömailan alueen.

2. Vastaa tuote-spesifikaatioiden ja kapselien, softgel-tablettien, tablettien ja jauhesekoittajien erityistahteluun.

工厂图片

3. Sertifikaatteet: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoituksemme on tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopea toimitus yli 15 vuoden tuotanto- ja tutkimuskokemuksiin korkealaatuisissa luonnollisissa ainesosissa.

5. Monipuoliset kokemukset vientiliiketoiminnasta; Yhdysvaltojen, Euroopan ja Australian asiakkaat ovat laajalti hyväksyneet tuotteet ja palvelut jne.

流程图

Näyttelymme

Joka vuosi tiimimme osallistuu moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


       Lisää tuotteita >>

Polygonum Cuspidatum Extract

Grape Seed Extract

Pterostilbene

Tea Polyphenol

Polygonum Cuspidatum P.E.Rypäleen siemenuutePterostilbeeniTee Polyfenoli

Hot Tags: Resveratrol,Resveratrol Jauhe, Polygonum Cuspidatum Juuriuute, Giant Knotweed Resveratrol, Grape Skin Extract Resveratrol,Valmistaja,Toimittaja,Tehdas,Raaka-aine,Paras hinta,Käyttö, Täydentää, Korkea laatu, 100% Luonnollinen Puhdas, Terveellinen edut
Tutkimus

You Might Also Like