Magnolol, Magnolia Officinalis kuoriuutejauhe

Magnolol, Magnolia Officinalis kuoriuutejauhe
Tuotetiedot

Magnolol Tiedot

Tuotteen nimi: Magnolol

Herb Lähde: Magnolia officinalis Rehd. Ja Wils.

Käytetty osa: Kuori

Yleiskuvaus: Tan valkoiseksi hienoksi jauheeksi

Tekniset tiedot: 90%

Testimenetelmä: HPLC

CAS#: 528-43-8

Molekyylipaino & molekyylikaava: C18H18O2;266.32

MagnololRakennekaava:

Sulamispiste & liukoisuus: mp102°C. Liukenee veteen liukeneviin bentseeniin, eetteriin, kloroformiin, asetoniin ja yleisiin orgaanisiin liuottimiin

Magnolol Source

Mikä onMagnolol, mitä sinä teet?

Magnolol on orgaaninen yhdiste, joka kuuluu lignaanille. Se on bioaktiivinen yhdiste, jota löytyy Houpu magnolian (Magnolia officinalis) kuoresta tai M. grandiflorasta. Sitä on käytetty perinteisessä kiinalaisessa ja japanilaisessa lääketieteessä. Lisäksi honokiol on magnololin isomeeri, se kuuluu myös lignaanille.

Magnolia Extract Magnololin farmakologian toiminta ja hyödyt

Magnololilla on ilmeinen ja pitkäkestoinen keskuslihasten rentoutuminen, keskushermoston estyminen, anti-inflammatorinen, antibakteerinen, alkuperäisten mikrobien vastustuskyky, haavaumalääke, antioksidaatio, kasvainvaste morfiinin vieroitushoidossa, estää verihiutaleiden aggregaatiota ja muita farmakologisia vaikutuksia akuutin enteriitin hoitoon. bakteeri- tai amoebinen punatauti. krooninen gastriitti ja niin edelleen. Niistä antibakteerisen aktiivisuuden osalta grampositiivisten bakteerien, happobakteerien, filamenttisten sienten magnololilla on merkittävä antibakteerinen vaikutus Streptococcus mutans -bakteereihin, jotka ovat Staphylococcus aureuksen vahvin estyminen. Merkittävä kliininen rintakehä ja vatsa poistaa täytettä, rauhoittaa keskushermoston, urheilijoiden lihasten rentoutuminen, sienilääke, haavaumat ja muut lääkkeet.

Magnolia Extract Magnololin käyttö

1.Magnololia käytetääns tulehduskipulääkkeen, antibakteerisen, antioksidantti- ja kasvainlääkkeen lääkemateriaali,magnololikäytetään laajalti raaka-aineena lääketieteen ja terveystuotteiden alalla;

2. Vahvana antioksidanttina magnololia käytetään laajalti raaka-aineina kosmetiikkateollisuudessa.

Paketti & tallennustila


1. 1-5kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / alumiinifolio pussi ulkopuolella. 10kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kartonki ulkopuolella. 25kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kuitu rumpu ulkona tai se on valintasi.

2. Säilytä viileässä ja kuivassa hyvin suljetussa astiassa, pidä poissa kosteudesta ja voimakkaasta valosta/lämmöstä.

3. Säilyvyysaika: Kaksi vuotta hyvin varastointitilanteessa.

包装图片

Kuljetus & maksu

1. Ems: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne.

Express

2. Airin tai By Sean lähettämä rahti on kaikki saatavilla.

Shipping Terms

3. Western Unionille, T/T:lle, PayPal jne.

Meidän etumme


1. Tehtaan uuttolaitos kattaa 35000 neliömailan alueen.

2. Vastaa tuote-spesifikaatioiden ja kapselien, softgel-tablettien, tablettien ja jauhesekoittajien erityistahteluun.

工厂图片

3. Sertifikaatteet: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoituksemme on tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopea toimitus yli 15 vuoden tuotanto- ja tutkimuskokemuksiin korkealaatuisissa luonnollisissa ainesosissa.

5. Monipuoliset kokemukset vientiliiketoiminnasta; Yhdysvaltojen, Euroopan ja Australian asiakkaat ovat laajalti hyväksyneet tuotteet ja palvelut jne.

流程图


Näyttelymme

Joka vuosi tiimimme osallistuu moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


       Lisää tuotteita >>

Honokiol

Imperatorin

Solanesol

Sinomenine

Honokiol maakuntaImperatoriiniSolanesoliSinomeniini

Hot Tags: Magnolol, Magnolia Officinalis kuori uute Magnolol, Magnolia uutejauhe, Magnolol Honokiol valmistaja, toimittaja, raaka-aine, tehdas, paras hinta, käyttö, täydentää, terveyshyödyt, korkea laatu, 100% luonnollinen puhdas
Tutkimus

You Might Also Like