Naringenin

Naringenin
Tuotetiedot


NaringeninTiedot

Tuotteen nimi: Naringenin

Yrtti Lähde: Citrus grandis, Citrus paradisi

Käytetty osa: Hedelmä tai kuori

Ulkonäkö: Valkoinen jauhe

Erittelyt: 95%, 98%

Testimenetelmä: HPLC

CAS-numero: 480-41-1

NaringeninMolekyylikaavan GG-amp; Molekyylipaino: C15H12O5; 272,25

Rakennekaava:


Raw Material of Naringenin

Sulamispisteen GG-vahvistin; Liukoisuus: mp251 ℃, liukenee alkoholiin, eetteriin ja bentseeniin. melkein liukenematon veteen.
Farmakologia: Antisepsis, anti-inflammatorinen, syöpä, antioksidoituminen, antispasmodinen, choleretic-aktiivisuus.

Mikä onNaringenin?

Naringeniini on flavanoni, eräänlainen flavonoidi, jolla katsotaan olevan bioaktiivinen vaikutus ihmisten terveyteen antioksidanttina, vapaiden radikaalien poistoaineena, tulehdusta estävänä, hiilihydraattien aineenvaihdunnan edistäjänä ja immuunijärjestelmän modulaattorina. Se on greippien hallitseva flavanoni.

Naringeniini häiritsee entsymaattista aktiivisuutta suolistossa ja siten tiettyjen lääkkeiden hajoamista, mikä johtaa lääkkeen korkeampiin veripitoisuuksiin.naringiinigreippiuutteessa ovat kalsiumkanavasalpaajat, estrogeeni, rauhoittavat lääkkeet, korkean verenpaineen lääkkeet, allergiat, AIDS ja kolesterolia alentavat lääkkeet.

Greipin kuoriuutteen päätoiminnot Naringeniini 98%

1. Naringeniinijauheon syöpälääke, tappaa paljon syöpäsoluja.

2. Naringeniiniuutesillä on tehokas vapaiden radikaalien poisto. Naringeniinijauhepurkilla on suojaava vaikutus aivopuoliskoon.

3. Naringeninvoi vähentää merkittävästi plasman kolesterolipitoisuutta ja maksan kolesterolipitoisuutta.

4. Naringeninon myös osoitettu vähentävän hepatiitti C -viruksen tuotantoa tartunnan saaneilla maksasoluilla (maksasoluilla) soluviljelmässä.

5. Naringeniinijauheniillä on bioaktiivinen vaikutus ihmisten terveyteen antioksidanttina, vapaiden radikaalien poistoaineena, antisepsiksena, anti-inflammatorisena, antispasmodisena vaikutuksena.

SoveltaminenGreipin kuoriuute Naringeniini 98%

1. Tulehduskipulääkkeiden, antibakteeristen, antioksidanttien ja kasvainten vastaisten lääkkeiden lääkeraaka-aineena naringeniinia käytetään laajalti farmaseuttisella alalla.

2. Naringeniinia voidaan käyttää raaka-aineena terveydenhuollossatuotteita ja täydennyskenttää.

3. Vahvana antioksidanttinanaringeniinijauhekäytetään laajalti kosmetiikkateollisuudessa.

4.Naringeniinia voidaan käyttää ruoka- ja juomateollisuudessa.

Naringenin

Paketti GG-vahvistin; Varastointi

1. 1–5 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / alumiinifoliopussin ulkopuolella. 10 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / laatikon ulkopuolella. 25 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / kuiturumpu ulkopuolella tai se on valintasi mukaan.

2. Säilytetään viileässä GG-vahvistimessa; kuivaa hyvin suljettu astia, pidä poissa kosteudelta ja voimakkaalta valolta / lämmöltä.

3. Kestoaika: Kaksi vuotta hyvin varastoituna.

包装图片

Kuljetus GG-vahvistin; Maksu

1. EMS: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne. Lähettämä pieni paketti

Express

2. Lento- tai meriteitse lähetetty rahti on kaikki käytettävissä.

Shipping Terms

3. Maksu käytettävissä Western Union, T / T, Paypal jne.

Edut

1. Tehtaan kasvien louhintatehdas kattaa 35000 neliömetrin alueen.

2. Vastaa erityisvaatimuksiisi tuotespesifikaatioihin ja vaatimuksiin kapseleille, softgeeleille, tableteille ja jauheseoksille.

工厂图片

3. Sertifikaatit: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoitus: tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopeaa toimitusta yli 15 vuoden&# 39: llä; korkealaatuisten luonnollisten ainesosien tuotanto- ja tutkimuskokemukset.

5. Rikkaat kokemukset vientiliiketoiminnasta; tuotteet ja palvelut ovat olleet laajalti hyväksyttyjä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa jne.

流程图

Näyttelymme

Tiimimme osallistuu joka vuosi moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


Lisää tuotteitaGG gt;>

Naringin

Hesperidin

Hesperetin

Diosmetin

NaringinHesperidiiniHesperetinDiosmetiini

Hot Tags: Naringeniini, greipinsiemenuute, Naringiini, luonnollinen Naringeniinijauhe, Naringetoli, puhdas greipin kuoriuute Naringeniinilisäaineet, raaka-aine, terveelliset hyödyt, käyttötarkoitukset, korkealaatuinen, tehtaan myynti, valmistaja, toimittaja
Tutkimus

You Might Also Like