Naringin

Naringin
Tuotetiedot


NaringinTiedot

Tuotteen nimi: Naringin

Yrtti Lähde: Citrus paradisi Macfad, runsas kypsymättömissä hedelmissä.

Käytetty osa: Hedelmien kuori

Ulkonäkö: Luonnonvalkoinen jauhe

Erittely: 10% -98%

Testimenetelmä: HPLC

CAS-numero: 10236-47-2

Molekyylipaino GG-vahvistin; Molekyylikaava: C27H32O14; 580,54

Rakennekaava:

Raw Material of Naringin

Sulamispisteen GG-vahvistin; Liukoisuus: Vedestä kiteytettynä se sisältää 6 - 8 mol H2O: ta, sp. 83 ℃. Kun se on kuivunut 110 ° C: ssa vakiopainoon, se sisältää 2 mol H2O: ta, sp. 171 ℃. Liuotetaan metanoliin , alkoholiin, asetoniin, lämpimään etikkahappoon , laimeaan alkaliin ja kuumaan veteen. Yksi gramma liukenee 1000 ml: aan vettä 40 ° C: ssa. 75 ° C: ssa yksi gramma liukenee 10 ml: aan vettä. Insoli kylmässä vedessä, petrolieetterissä, eetterissä, bentseenissä ja kloroformissa.

Farmakologia-Tulehdusta, viruksia, mutaatioita, syöpää estävät, ananafylaktiset ja verenpainetta alentavat vaikutukset, toimivat urogastronina, lievittävät kipua, rauhoittavat, alentavat veren viskositeettia ja veren holesteriinia, vähentävät trombin muodostumista. parantamalla ravinnon osittaista mikrokulaatiota, estämällä ja parantamalla sydän- ja verisuonitauteja.

Mikä onNaringin?

Naringiini on greipin kemiallinen yhdiste, joka on vastuussa sen katkerasta mausta. Se on luokiteltu fytokemikaaleiksi, joka on luonnossa esiintyvä kasviyhdiste, jolla voi olla ravitsemuksellisia etuja. Erityisesti naringiini on vesiliukoinen flavonoidi. Sekä naringeniini ettähesperetiini, jotka ovat naringiinin jahesperidiini, esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä. Naringiinilla on erilaisia ​​farmakologisia vaikutuksia, kuten antioksidanttiaktiivisuus, veren lipidipitoisuuden aleneminen, syöpälääke ja valittujen lääkeainetta metaboloivien sytokromi P450 -entsyymien, mukaan lukien CYP3A4 ja CYP1A2, esto, mikä voi johtaa lääkkeiden yhteisvaikutuksiin in vivo.

Greipin kuoriuutteen tärkeimmät toiminnot ja edut Naringin-jauhe

1. Naringiinia käytetään muun muassa tulehdusta, viruksia, mutaatioita ja syöpää estävinä aineina.

2. Naringiinijauhe on uusi hypotensiivinen aktiivisuus, toimii urogastronina ja lievittää kipua.

3. Naringiinijauhe on uusi rauhoittava, alentava veren viskositeetti, naringiini voi vähentää trombin muodostumista.

4. Naringiinia käytetään parantamaan ravinnon osittaista mikroverenkiertoa, ehkäisemään ja parantamaan sydän- ja verisuonitauteja.

Naringiinin sulamispiste ja liukoisuus

Vedestä kiteytettynä naringiini sisältää 6 - 8 mol H20: ta, sp. 83 ° C. Sen jälkeen kun se on kuivunut 110 ° C: ssa vakiopainoon, se sisältää 2 mol H20: ta, sp. 171 ° C. Liuotetaan metanoliin, alkoholiin, asetoniin, lämpimään etikkahappoon, laimeaan alkaliin ja kuumaan veteen. Yksi gramma liukenee 1000 ml: aan vettä 40 ° C: ssa. 75 ° C: ssa yksi gramma liukenee 10 ml: aan vettä. Insoli kylmässä vedessä, petrolieetterissä, eetterissä, bentseenissä ja kloroformissa.


Naringin-sovellukset

1. Naringiinia voidaan käyttää elintarvike- ja juomateollisuudessa.

2. Naringiinia voidaan käyttää lääkealalla raaka-aineena.

3. Naringiinia voidaan käyttää kosmetiikan ja päivittäisten kemiallisten tuotteiden alalla raaka-aineina.

4. Naringiinia voidaan käyttää terveydenhuollon tuotteissa ja täydennyskentässä.


Paketti GG-vahvistin; Varastointi

1. 1–5 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / alumiinifoliopussin ulkopuolella. 10 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / laatikon ulkopuolella. 25 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / kuiturumpu ulkopuolella tai se on valintasi mukaan.

2. Säilytetään viileässä GG-vahvistimessa; kuivaa hyvin suljettu astia, pidä poissa kosteudelta ja voimakkaalta valolta / lämmöltä.

3. Kestoaika: Kaksi vuotta hyvin varastoituna.

包装图片

Kuljetus GG-vahvistin; Maksu

1. EMS: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne. Lähettämä pieni paketti

Express

2. Lento- tai meriteitse lähetetty rahti on kaikki käytettävissä.

Shipping Terms

3. Maksu käytettävissä Western Union, T / T, Paypal jne.

Edut

1. Kasvien louhintatehdas, jonka tehdas kattaa 35000 neliömetriä.

2. Vastaa erityisvaatimuksiisi tuotespesifikaatioihin ja vaatimuksiin kapseleille, pehmeille geeleille, tableteille ja jauheseoksille.

工厂图片

3. Sertifikaatit: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoitus: tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopeaa toimitusta yli 15 vuoden&# 39: llä; korkealaatuisten luonnollisten ainesosien tuotanto- ja tutkimuskokemukset.

5. Rikkaat kokemukset vientiliiketoiminnasta; tuotteet ja palvelut ovat olleet laajalti hyväksyttyjä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa jne.

流程图

Näyttelymme

Tiimimme osallistuu joka vuosi moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


Lisää tuotteitaGG gt;>

Hesperidin

Citrus Aurantium Extract

Pterostilbene

Olive Leaf Extract

HesperidiiniCitrus Aurantium -uutePterostilbeneOliivinlehtiuute

Hot Tags: Naringin, greippikuorintakuoren siemenuute, Naringenin, luonnollinen puhdas Naringin-jauhe, Pomelo Peel Friut -uute, Naringin-lisäravinteet, raaka-aine, käyttötarkoitukset, paras hinta, terveelliset hyödyt, toimittaja, tehdas, valmistaja
Tutkimus

You Might Also Like