Oliivinlehtiuute, oleuropeiini, hydroksityrosoli

Oliivinlehtiuute, oleuropeiini, hydroksityrosoli
Tuotetiedot


Oliivilehtiuutteen tiedot

Tuotteen nimi: Oliivinlehtiuute

Yrtti Lähde: Canarium-albumi Raeusch

Käytetty osa: Lehti

Aktiiviset ainesosat: Oleuropeiini

Ulkonäkö: Keltainen ruskea jauhe

Tekniset tiedot: Oleuropeiini 10% -60%, Hydroksityrosoli 10% -40%

Testaus: HPLC

CAS-numero: 32619-42-4

Oleuropeiini: Molecular Formula&-vahvistin; Molekyylipaino: C25H32O13;540.51

Oleuropeiini Rakennekaava:

Oleuropein Structural Formula

Raw Material of Olive Leaf Extract

Mikä onOliivinlehtiuute?

Oliivilehtiuutteesta uutetaan oliivinlehtiuute, jossa on 25% oleuropeiinia. Oliiviöljy on tunnettu maustaan ​​ja terveysvaikutuksistaan, mutta oliivinlehteä on käytetty lääkkeinä eri aikoina ja paikoissa. Luonnollista oliivinlehteä ja oliivinlehtiuutetta oleuropeiinia markkinoidaan nyt antiaging-, immunostimulaattorina ja antibioottina. Kliiniset todisteet ovat osoittaneet huolellisesti uutetun oliivinlehtiuutteen oleuropeiinin verenpainetta alentavat vaikutukset. Biomääritykset tukevat sen antibakteerisia, sienilääkkeitä ja anti-inflammatorisia vaikutuksia laboratoriotasolla. Paras laatu luonnollinen oleuropeiiniuute Rongshengin biotekniikasta Kiinassa. Suoraan tuoreesta oliivinlehdestä valmistettu nestemäinen uute sai äskettäin kansainvälistä huomiota, kun oliivilehtien uutteella oleuropeiinilla osoitettiin olevan antioksidanttikapasiteetti lähes kaksinkertainen vihreän teen uutteella ja 400% korkeammalla kuin C-vitamiinilla.

Oliivinlehtiuutejauheen päätoiminnot ja edut

1. Oliivinlehtiuuteoleuropeiinin kanssakäytetään iestää jokaisen viruksen, bakteerien, sienien ja alkueläinten kasvun ja tappaa ne.

2. Oliivilehtien uutetta käytetäänestää vilustuminen, flunssa ja erilaiset virukset, hiiva, sieni- ja homeongelmat, bakteeri-infektiot ja loiset. Jopa todetaan malarian tehokkaaksi hoidoksi ja ennaltaehkäisemiseksi.

3. Oliivinlehtiuuteoleuropeiinin kanssajauheessa on svoimakkaat vaikutukset tartuntatauteihin, kuten tonsilliitti, nielutulehdus, keuhkokuume, keuhkoputkentulehdus, pulpiitti, leukoplakia, suutulehdus, herpes, bakteeri-ihoinfektiot ja Helicobacter pylori.

4. Oliivinlehtiuutewitholeuropeiinin kanssaon tappava joillekin syöpäsoluille&# 39: n yleisten immuunijärjestelmää parantavien ominaisuuksien perusteella.

5. Oliivinlehtiuutehyödyllinen hoito HIV: hen liittyville opportunistisille infektioille.

6. Oliivinlehtiuuteoleuropeiinikäytetään verenpaineen alentamiseen, veren virtauksen lisäämiseen sepelvaltimoissa, rytmihäiriöiden lievittämiseen, valtimoiden kovettumisen estämiseen. johtuen sen voimakkaista antioksidanttiominaisuuksista, jotka ovat voimakkaampia kuin vihreä tee sekä C- ja E-vitamiinit (ORAC-arvo 10 465 mmol TE / g verrattuna 5 937 mmol vihreän teen uutteeseen).

7. Oliivinlehtiuutejauhetta käytetäänautoimmuunisairauden parantaminen, kuten nivelreuma, MS, lupus, Crohn' tauti, myasthenia gravis, astma, psoriaasi, makuladegeneraatio, diabetes ja monet muut.

Oliivinlehtiuutteen sovellukset

1. Lääkealallaoliivinlehtiuutetta voidaan käyttääkapseleiden tai pillereiden raaka-aineena.

2. Oliivinlehtiuutevoidaan käyttää lisäaineenatoiminnallinen ruoka- ja juomakenttä.

3. Oliivinlehtiuutetta voidaan käyttää kosmetiikassa raaka-aineena.

4. Oliivinlehtiuutejauhetta voidaan käyttää hterveydenhuollon tuotteet ja lisäravinteet kapseleina tai pillereinä.

Paketti GG-vahvistin; Varastointi

1. 1–5 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / alumiinifoliopussin ulkopuolella. 10 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / laatikon ulkopuolella. 25 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / kuiturumpu ulkopuolella tai se on valintasi mukaan.

2. Säilytetään viileässä GG-vahvistimessa; kuivaa hyvin suljettu astia, pidä poissa kosteudelta ja voimakkaalta valolta / lämmöltä.

3. Kestoaika: Kaksi vuotta hyvin varastoituna.

包装图片

Kuljetus GG-vahvistin; Maksu

1. EMS: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne. Lähettämä pieni paketti

Express

2. Lento- tai meriteitse lähetetty rahti on kaikki käytettävissä.

Shipping Terms

3. Maksu käytettävissä Western Union, T / T, Paypal jne.

Edut

1. Kasvien louhintatehdas, jonka tehdas kattaa 35000 neliömetriä.

2. Vastaa erityisvaatimuksiisi tuotespesifikaatioihin ja vaatimuksiin kapseleille, pehmeille geeleille, tableteille ja jauheseoksille.

工厂图片

3. Sertifikaatit: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoitus: tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopeaa toimitusta yli 15 vuoden&# 39: llä; korkealaatuisten luonnollisten ainesosien tuotanto- ja tutkimuskokemukset.

5. Rikkaat kokemukset vientiliiketoiminnasta; tuotteet ja palvelut ovat olleet laajalti hyväksyttyjä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa jne.

流程图

Näyttelymme

Tiimimme osallistuu joka vuosi moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


Lisää tuotteitaGG gt;>

HoneySuckle Flowers Extract

Citrus Aurantium Extract

Radix Isatidis Extract

White Willow Bark Extract

HoneyCuckle Flowers ExtractCitrus Aurantium -uuteRadix Isatidis -uuteValkoisen pajun kuoriuute

Hot Tags: Yrtti-oliivinlehtiuute, puhdas oleuropeiini, hydroksityrosoli, luonnollinen puhdas oliivinlehtiuutejauhe, oliivilehti-PE, korkealaatuinen, raaka-aine, terveelliset hyödyt, toimittaja, valmistaja, tehdas, paras hinta
Tutkimus

You Might Also Like