Diosmin, Mikronoitu, Diosmin Hesperidin

Diosmin, Mikronoitu, Diosmin Hesperidin
Tuotetiedot

Diosmin Tiedot

Tuotteen nimi: Diosmin

Yrtti Lähde: Citrua aurantium L.

Spesifikaatio: 99%, 98%, 95%, 90%

Yleiskuvaus: Vaaleankeltainen jauhe

Testimenetelmä: HPLC

CAS#: 520-27-4

Molekyylikaava & molekyylipaino: C28H32O15; 608.54

Rakennekaava:

Raw Material of Diosmin

Melting Point & Solubility:Lähes liukenematon veteen, liukeneva DMSO:ssa, lähes liukenematon etanoliin, liukeneva laimennettuun emäksiseen liuokseen.

Farmakologia:Venous lymfaattisen riittävyyden hoitoon liittyvät oireet (raskaat jalat, kipu, epämukavuus, arkuus varhain aamulla) - akuutin peräpukamahyökkäyksen hoito erilaisiin oireisiin. P-vitamiinin kaltaisilla vaikutuksilla voi vähentää verisuonten haurautta ja epänormaalia läpäisevyyttä, mutta myös verenpainetaudin ja arterioskleroosin liitännäishoidon hallintaan kapillaarihalvauksen hoitoon oli parempi kuin rutiini, hesperidiini ja vahvempi, ja sillä on alhaiset toksisuusominaisuudet. Vein-järjestelmästä, joka toimii aktiivisesti: - vähentää venous laajenevuutta ja venous staasivyöhykettä. - Mikroverenkiertojärjestelmässä niin, että kapillaariseinän läpäisevyyden normalisoituminen ja niiden kestävyyden lisääntyminen.

Mikä onDiosmin?

Diosmin on luonnossa esiintyvä flavonoidiglykosidi, joka voidaan eristää eri kasvilähteistä tai johtaa flavonoidisesta hesperidiinistä. Diosmin eristettiin ensimmäisen kerran vuonna 1925 Scrophularia nodosasta, ja se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön terapeuttisena aineena vuonna 1969.  Diosmiini on biogeeninen amiini, joka on saatu uuttamalla hesperidiiniä Citrus Aurantium L.:stä, minkä jälkeenHesperidindiosminille. Diosminia pidetään verisuonia suojaavana aineena, jota käytetään kroonisen suonensisäisen riittävyyden, peräpukamien, lymfaturvotuksen ja suonikohjujen hoitoon. Flavonoidina diosminilla on myös anti-inflammatorisia, vapaaradikaalia keräilyä ja antimutageenisia ominaisuuksia. Diosminia on käytetty yli 30 vuotta flebotonisena ja verisuonia suojaavana aineena, ja sitä on äskettäin alettu tutkia muihin terapeuttisiin tarkoituksiin, kuten syöpään, premenstruaalioireyhtymään, koliittiin ja diabetekseen.

Diosminin päätoiminnot ja edut

1. Diosmin pidentää norepinefriinin vasokonstriktorivaikutusta suonen seinämään, lisää suonen sävyä ja vähentää siten suonen kapasitiivisuutta, laajenevuutta ja staasia.

2. Diosmin lisää munuaisten tuottoa ja vähentää maksan hyperpainetta potilailla, joilla on CVI.

3. Diosmin parantaa lymfaattista tyhjennystä lisäämällä imusuonten supistusten esiintymistiheyttä ja voimakkuutta sekä lisäämällä toiminnallisten imusuonten kapillaarien kokonaismäärää.

4. Diosmin- jauhe hesperidiinillä pienentää imusuonten halkaisijaa ja imunesteen painetta.

5. Mikrokierrätystasolla diosamiini vähentää kapillaarien hyperpermeettävyyttä ja lisää kapillaariresistenssiä suojaamalla mikrokiertoa haitallisilta prosesseilta.

6. Diosmiini vähentää endoteelidohekaatiomolekyylien ilmentymistä ja estää leukosyyttien tarttumista, siirtymistä ja aktivointia kapillaaritasolla. Diosmin-jauhe johtaa tulehdusten sovittelijan, pääasiassa hapettomia radikaaleja ja prostaglandiineja, vapautumisen vähenemiseen.

Diosminin sovellukset

1. Diosminia voidaan käyttää lääkealan lääkkeiden raaka-aineena.

2. Diosminia voidaan käyttää raaka-aineena terveydenhuollon tuote- ja täydennysalalla.


Paketti & tallennustila

1. 1-5kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / alumiinifolio pussi ulkopuolella. 10kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kartonki ulkopuolella. 25kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kuitu rumpu ulkona tai se on valintasi.

2. Säilytä viileässä ja kuivassa hyvin suljetussa astiassa, pidä poissa kosteudesta ja voimakkaasta valosta/lämmöstä.

3. Säilyvyysaika: Kaksi vuotta hyvin varastointitilanteessa.

包装图片

Kuljetus & maksu

1. Ems: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne.

Express

2. Airin tai By Sean lähettämä rahti on kaikki saatavilla.

Shipping Terms

3. Western Unionille, T/T:lle, PayPal jne.

Meidän etumme

1. Tehtaan uuttolaitos kattaa 35000 neliömailan alueen.

2. Vastaa tuote-spesifikaatioiden ja kapselien, softgel-tablettien, tablettien ja jauhesekoittajien erityistahteluun.

工厂图片

3. Sertifikaatteet: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoituksemme on tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopea toimitus yli 15 vuoden tuotanto- ja tutkimuskokemuksiin korkealaatuisissa luonnollisissa ainesosissa.

5. Monipuoliset kokemukset vientiliiketoiminnasta; Yhdysvaltojen, Euroopan ja Australian asiakkaat ovat laajalti hyväksyneet tuotteet ja palvelut jne.

流程图

Näyttelymme

Joka vuosi tiimimme osallistuu moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


       Lisää tuotteita >>

Hesperidin

Citrus Aurantium Extract

Synephrine

Tangeretin

HesperidinSitrushedelmien aurantiumuuteSynefriiniTangeretiini

Hot Tags: Diosmin, Citrus Aurantium uute, luonnollinen mikronisoitu Diosmin Hesperidin jauhe, EP8.0,Immature Bitter Oranssi uute paras hinta, käyttö, täydentää, raaka-aine, terveelliset edut, toimittaja, valmistaja
Tutkimus

You Might Also Like