Sininen lootusuute, Sinisen lootuksen lehtiuutteen jauhe

Sininen lootusuute, Sinisen lootuksen lehtiuutteen jauhe
Tuotetiedot


Sinisen lootuksen uutteen tiedot

Tuotteen nimi: Sininen Lotus-uute

Yrtti Lähde: Nymphaea coerulea, Nymphaea capensis

Käytetty osa: Lotus Leaf

Ulkonäkö: Ruskea jauhe

Erittely: 10: 1, 5: 1

Testimenetelmä: TLC

Raw Material of Blue Lotus Extract

Mikä onBlue Lotus Extract?


Sininen lootus ilmestyy välittömästi jumalalliseksi kukaksi. Sen tähtimäiset terälehdet kelluvat lampilla ja suoilla, puhtauden ja viattomuuden symboleina. Varhaiset egyptiläiset ja intialainen kosmogonia liittivät kukka läheisesti maan luomiseen. Kukka on määrätty sen anti-inflammatoristen ominaisuuksien ja ihonhoitoetujen vuoksi. Sininen lootus on värinsä velkaa antosyaaneille - flavonoideille, joilla on antioksidantteja ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Sininen lootus sisältää flavonoideja, mukaan lukienkaempferolijakvertsetiini. Nämä yhdisteet sitoutuvat kukan sokereihin antamalla heille glykaationesto-ominaisuudet ja paremman vakauden.

Sininen lootusuutejauhe voi vähentää merkittävästi glyserolin ja glyserolin seerumin kolesterolitasoja, Sininen lootuksen lehtiuutteella on tärkeä rooli veren lipidien terveyden säätelyssä. Kiinalainen lääketiede uskoo, että karvas maku lotuslehtiä, litteitä, maksassa, pernassa, vatsassa, sydämen sutrassa.

Kiinalaisessa lääketieteessä sininen lootus luokitellaan katkeraksi yrtiksi. Perinteisten ammattilaisten mukaan katkera yrtti laukaisee sapen ja suolahapon tuotannon, mikä stimuloi ruoansulatusta ja helpottaa ilmavaivoja. Sappieritys auttaa rasvojen hajoamisessa ja toimii maksan tonikkona.

Blue Lotus Extractin päätoiminnot

1. Sinisen lootuksen uutteella on vaikutus wkahdeksan kontrollia, säädä veren lipidejä, kodeiinia ja yskänlääkeä.

2. Antikoagulantti ja vastalääke lääketieteessä,sininen lootusuutekäytetään kesän lämpöoireyhtymän ja kosteuden kertymisen hoitoon.

3. Sininen lootuskukkauutevoi vähentää merkittävästi seerumin triglyseridejä ja kalsitriolin kolesterolipitoisuutta lipidien säätelemällä terveyttä.

4. veren rasva-arvojen alentaminen ja rasvahapon hoito,sininen lootusuuteyhdistetään yleisesti kärrillä, mikä edistää verenkiertoa ja alentaa verirasvoja.

Blue Lotus Extract -sovelluksen sovellukset

1. Sinistä lootusuutetta käytetään elintarvikealalla raaka-aineena.

2. Sinistä lootusuutetta käytetään terveydenhuollon tuotteiden alalla raaka-aineina.

3. Sininen lootusuuterijauhekäytetään raaka-aineena lääkealalla, se voi edistää luun kasvua.


Paketti GG-vahvistin; Varastointi

1. 1–5 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / alumiinifoliopussin ulkopuolella. 10 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / laatikon ulkopuolella. 25 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / kuiturumpu ulkopuolella tai se on valintasi mukaan.

2. Säilytetään viileässä GG-vahvistimessa; kuivaa hyvin suljettu astia, pidä poissa kosteudelta ja voimakkaalta valolta / lämmöltä.

3. Kestoaika: Kaksi vuotta hyvin varastoituna.

包装图片

Kuljetus GG-vahvistin; Maksu

1. EMS: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne. Lähettämä pieni paketti

Express

2. Lento- tai meriteitse lähetetty rahti on kaikki käytettävissä.

Shipping Terms

3. Maksu käytettävissä Western Union, T / T, Paypal jne.

Edut

1. Kasvien louhintatehdas, jonka tehdas kattaa 35000 neliömetriä.

2. Vastaa erityisvaatimuksiisi tuotespesifikaatioihin ja vaatimuksiin kapseleille, pehmeille geeleille, tableteille ja jauheseoksille.

工厂图片

3. Sertifikaatit: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoitus: tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopeaa toimitusta yli 15 vuoden&# 39: llä; korkealaatuisten luonnollisten ainesosien tuotanto- ja tutkimuskokemukset.

5. Rikkaat kokemukset vientiliiketoiminnasta; tuotteet ja palvelut ovat olleet laajalti hyväksyttyjä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa jne.

流程图

Näyttelymme

Tiimimme osallistuu joka vuosi moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


Lisää tuotteitaGG gt;>

Valerian Extract

Passion Flower Extract

Hops Flower Extract

Spine Date Seed Extract

Valerian-uuteIntohimoinen kukkauuteHumala kukkauuteSelkärangan päivämäärän siemenuute

Hot Tags: Sinisen lootuksen uute, Nymphaea Caerulea -uute, nukiferiini, luonnollinen puhdas sininen lootuskukka, lehti, siemenet, juuriuutejauheen lisäaineet unen parantamiseksi, sinisen lootuksen uute, raaka-aine, terveelliset hyödyt, toimittaja, tehdas
Tutkimus

You Might Also Like