Humalan kukkauute, humalauute, ksantohumoli

Humalan kukkauute, humalauute, ksantohumoli
Tuotetiedot


Humala kukkauutteen yksityiskohdat

Tuotteen nimi: Humala-kukkauute

Yrtti Lähde: Humulus lupulus

Käytetty osa: Kukka

Aktiiviset ainesosat: Flavonit

Ulkonäkö: Ruskea jauhe

Tekniset tiedot: 5% flavoneja, 10: 1, 5: 1

Testimenetelmä: UV, TLC

CAS-numero: 8007-04-3

Hops Flower Extract

Farmakologia: Humalan hormonaaliset vaikutukset havaittiin, kun kasvien naispuoliset keräilijät saivat kuukautiskierron aikaisin. Humala voi myös auttaa stimuloimaan ruokahalua, hajottamaan ilmavaivoja ja lievittämään suoliston kouristuksia. Tämä yrtti voidaan yhdistää hyödyllisesti valerianin kanssa yskään ja hermostuneisiin kouristuksiin. Humalalla on myös diureettisia ominaisuuksia, ja sitä voidaan käyttää erilaisiin vedenpidätys- ja virtsahappohäiriöongelmiin.

Mikä on humalan kukkauute?

Humala, joka tunnetaan myös kasvitieteellisesti nimellä humulus lupulus, on kasvi, joka tunnetaan yleisesti käytöstä oluen panimoalalla. Samaan aikaan humala-kukkauutetta käytetään myös kasviperäisessä lääketieteessä. Humalauutetta on käytetty Kiinassa spitaalin ja tuberkuloosin hoidossa. Humalauutetta käytetään nykyään unen apuvälineenä ja lisääntymisterveyteen.

Humalan kukkauutteen toiminnot flavoneilla

1. Humalauutejauhe on hyödyllinen unettomuudelle ja hermostuneisuudelle.

2. Humala-kukkauutejauhe voi tukea hermostoa.

3. Humalauute voi myös auttaa stimuloimaan ruokahalua, hajottamaan ilmavaivoja ja lievittämään suoliston kouristuksia.

4. Humulus lupulus -uute vaikuttaa yskään.

5. Luonnollisella humalan kukkauutteella on myös diureettisia ominaisuuksia, ja sitä voidaan käyttää erilaisiin vedenpidätys- ja virtsahappo-ongelmiin.

Humala-kukkauutteen sovellukset flavonoideilla

1. Elintarvikealalla raaka-aineena humalan kukkauutejauhe, jota lisätään olutta valmistettaessa haihtuvan öljyn vuoksi, joten sillä on tuoksuva tuoksu ja antiseptinen vaikutus.

2. Terveystuotealalla luonnon humala-kukkauutteesta voidaan tehdä kapseli, joka voi tehokkaasti lievittää vaihdevuosien, järkyttymisen, ahdistuksen ja muiden oireiden jännitteitä.

3. Farmaseuttisissa raaka-aineissa humalauutejauhetta käytetään akuutin tuberkuloosisen eksudatiivisen pleuriksen, tuberkuloosin ja tuberkuloidipitran hoitoon.

Paketti GG-vahvistin; Varastointi

1. 1–5 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / alumiinifoliopussin ulkopuolella. 10 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / laatikon ulkopuolella. 25 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / kuiturumpu ulkopuolella tai se on valintasi mukaan.

2. Säilytetään viileässä GG-vahvistimessa; kuivaa hyvin suljettu astia, pidä poissa kosteudelta ja voimakkaalta valolta / lämmöltä.

3. Kestoaika: Kaksi vuotta hyvin varastoituna.

包装图片

Kuljetus GG-vahvistin; Maksu

1. EMS: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne. Lähettämä pieni paketti

Express

2. Lento- tai meriteitse lähetetty rahti on kaikki käytettävissä.

Shipping Terms

3. Maksu käytettävissä Western Union, T / T, Paypal jne.

Edut

1. Tehtaan kasvien louhintatehdas kattaa 35000 neliömetrin alueen.

2. Vastaa erityisvaatimuksiisi tuotespesifikaatioihin ja vaatimuksiin kapseleille, softgeeleille, tableteille ja jauheseoksille.

工厂图片

3. Sertifikaatit: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoitus: tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopeaa toimitusta yli 15 vuoden&# 39: llä; korkealaatuisten luonnollisten ainesosien tuotanto- ja tutkimuskokemukset.

5. Rikkaat kokemukset vientiliiketoiminnasta; tuotteet ja palvelut ovat olleet laajalti hyväksyttyjä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa jne.

流程图

Näyttelymme

Tiimimme osallistuu joka vuosi moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


Lisää tuotteitaGG gt;>

Blue Lotus Extract

Spine Date Seed Extract

GABA Powder

Valerian Extract

Sininen lootusuuteSelkärangan päivämäärän siemenuuteGABA-jauheValerian-uute

Hot Tags: Humalauute, humalan kukkauute jauhe, Humulus Lupulus -uute, euroopan humalan piikkiuute, ksantohumoli, humalan kukka PE, flavonoidit, flavonit, valmistaja, toimittaja, tehdas, raaka-aine, paras hinta, käyttötarkoitukset, lisäaine, terveelliset hyödyt, korkea laatu, 100 % Luonnonpuhdasta
Tutkimus

You Might Also Like