Genisteinin

Genisteinin
Tuotetiedot


Genistein Tiedot

Tuotteen nimi: Genistein

Yrttilähde: Genista tinctoria Linn ja Sophora subprostrata Chun et T.Chen., Sophora japonica L.

Osa käytetty: Juurakko, Juuri

Yleiskuvaus: Harmahtavanvalkoinen jauhe

Spesifikaatio: 98%

Testimenetelmä: HPLC

CAS#: 446-72-0

Molekyylipaino & molekyylikaava: C15H10O5; 270.25

Genisteinin rakennekaava:

Raw Material of Genistein

Melting Point & Liukoisuus: mp297°C-298°C, Liukenee DMSO:ssa, etanoli ja tavalliset orgaaniset liuottimia, dil-alkalioissa, joiden väri on keltainen. Käytännöllisesti katsoen pohjaton vedessä.
Farmakologia: karsinogeeninen aktiivisuus; antioksidanttiaktiivisuus; antiteroskleroosi; toimii estrogeenina; kolesteroli- ja triglyseriditasojen vähentäminen; osteoporoosin ehkäisyyn.

Mikä onGenistein, mitä sinä teet?

Genistein on erilaisia isoflavone, joka on aktiivisin, se uutetaan kuivasta ja kypsä hedelmä soija kasvi sophora Japonica. Se on puhdas ja yksittäinen elementti. Se on heterosyklisen polyfenolin yhdiste. Genisteiniä esiintyy usein isoflavone daidzeinin kanssa, ja yhdessä niitä pidetään soi-isoflavonina.

Genisteininvoi yhdistyä estrogeenireseptori ja on heikko estrogeeni vaikutus. Joten sitä kutsutaan myös fytoestrogeeniksi.Genisteininon antagonistinen estrogeenille. Sillä on suojaava vaikutus tai hormoniin liittyvät sairaudet.Genistein-jauhevoi parantaa ja ehkäistä klimacteric oireyhtymä ja osteoporoosi. Se voi toimia ravintolisänä, jota käytetään laajalti erilaisissa terveellisissä ruoissa keski-ikäisille ja vanhuksille.

Genisteiinijauhe sitoutuu proteiini- tyrosiinikinaasiin ja estää sitä, mikä häiritsee signaalinsiirtoa ja aiheuttaa solujen erilaistumista. Tämä aine estää myös topoisomeraasi- II: ta, mikä johtaa DNA: n pirstoutumimiseen ja apoptoosiin, ja aiheuttaa G2/ M- solujen syklin pysähdyksen. Genisteinillä on antioksidantti-, antiangiogeenisia ja immunosuppressiivisia vaikutuksia.

Genisteinin päätoiminnot ja edut

1. Genisteiini voi sitoutua estrogeenireseptoreihin, vaikuttaa heikosti estrogeenin kaltaisiin vaikutuksiin, lisätä luun tiheyttä ja estää luukatoa osteoporoosin hoitoon.

2.Genistein-jauheon tietty syöpälääkevaikutus, voi tappaa erilaisia syöpäsoluja vahingoittamatta normaaleja soluja.

3. Genisteiinillä on anti-peroksidaatioaktiivisuus, se voi lisätä matalatiheyksisen lipoproteiinireseptorin aktiivisuutta, alentaa kolesterolitasoja, nopeuttaa kolesterolin poistoa, vähentää plasman lipidiä ja tromboosia.

4.Genisteininon terapeuttinen potentiaali maksafibroosia vastaan säätelemällä PDGF: tä ja TGFβ1: tä.

Genisteinin käyttö

1. Sovelletaan terveydenhuollon tuotteiden ja lisäravinteiden alalla raaka-aineena,genisteininjauhetta voidaan käyttää naisten kauneudenhoitotuotteina ja se voi myös ehkäistä verisairauksia ja syöpää.

2.Genistinia voidaan käyttää ruokakentällä.

3. Genistin voidaan käyttää kosmeettinen ala.

Genistein


Paketti & tallennustila


1. 1-5kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / alumiinifolio pussi ulkopuolella. 10kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kartonki ulkopuolella. 25kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kuitu rumpu ulkona tai se on valintasi.

2. Säilytä viileässä ja kuivassa hyvin suljetussa astiassa, pidä poissa kosteudesta ja voimakkaasta valosta/lämmöstä.

3. Säilyvyysaika: Kaksi vuotta hyvin varastointitilanteessa.

包装图片

Kuljetus & maksu

1. Ems: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne.

Express

2. Airin tai By Sean lähettämä rahti on kaikki saatavilla.

Shipping Terms

3. Western Unionille, T/T:lle, PayPal jne.

Meidän etumme


1. Tehtaan uuttolaitos kattaa 35000 neliömailan alueen.

2. Vastaa tuote-spesifikaatioiden ja kapselien, softgel-tablettien, tablettien ja jauhesekoittajien erityistahteluun.

工厂图片

3. Sertifikaatteet: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoituksemme on tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopea toimitus yli 15 vuoden tuotanto- ja tutkimuskokemuksiin korkealaatuisissa luonnollisissa ainesosissa.

5. Monipuoliset kokemukset vientiliiketoiminnasta; Yhdysvaltojen, Euroopan ja Australian asiakkaat ovat laajalti hyväksyneet tuotteet ja palvelut jne.

流程图


Näyttelymme

Joka vuosi tiimimme osallistuu moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


       Lisää tuotteita >>

Red Clover Extract

Soybean Extract

Kudzu Root Extract

Wild Yam Extract

Puna-apila uuteSoijauuteKudzu-juuriuuteVilli jamssiuute

Hot Tags: Genistein,Natural Sophora Japonica Root Kukka Hedelmäuute Genistein, Puhdas Genista Genistein Jauhe,Lisäravinteet,Soija Isoflavone,Daidzein,Genisteol,Toimittaja,Valmistaja,Soija Uute Genistein,Terveelliset edut,Käyttö,Raaka-aine
Tutkimus

You Might Also Like