Raparperiuute, Rhein, krysofanoli, emodin raparperijuuriuutejauhe

Raparperiuute, Rhein, krysofanoli, emodin raparperijuuriuutejauhe
Tuotetiedot

Raparperi ote tiedot

Tuotteen nimi: Raparperiuute

Yrttilähde: Rheum palmatum L., Rheum tanguticum Maxim. Ex Balf., Rheum officinale Baill.

Käytetty osa: Juuri

Vaikuttavat aineet: Emodin, Chrysophanol, Rhein

Tekniset tiedot: Emodin 20%-98%

Testimenetelmä: HPLC

Yleiskuvaus: Ruskea jauhe

CAS#: 481-74-3 (Chrysophanol), 518-82-1 (Emodin), 478-43-3 (Rhein)

Farmakologia: Raparperia käytetään pääasiassa ruoansulatusvaivoihin, kuten ummetukseen, ripuliin, närästykseen, vatsakipuun, ruoansulatuskanavan verenvuotoon.

Rhubarb Extract Source

Mikä onRaparperiuutetta?

Raparperilla on pitkä historia kasviperäisten kasviperäisten käyttö. Sen juuria ja maanalaista vartta käytetään lääketieteen valmisteksi. Raparperijuuri on kasviperäinen lääke, jolla on positiivinen ja tasapainottava vaikutus ruoansulatuskanavaan. Se on yksi yleisimmin käytetyistä yrteistä kiinalaisessa lääketieteessä.  Juurta käytetään antitiholesterolemisena, antiseptisenä, antispasmodisena, antitumorina, aperienttina, ärtyisänä, kollagogana, demuloivana, diureettisena, laksatiivisena, puhdistavana, vatsana ja tonicina. Raparperijuuriuute sisältääemodin, krysofanolilla, reinillä ja antrakinonit, joilla on puhdistava vaikutus, ja tanniinit ja katkerot vaikuttavat vastakkaiseen vaikutukseen kuin supistuva.

Raparperijuuriuutteen toiminnot ja edut

1. Luonnollisen raparperijuuriuutejauheen on osoitettu parantavan ruoansulatusta ja lisäävän ruokahalua.

2. Raparperiuute auttaa myös parantamaan haavaumia, lievittämään pernan ja paksusuolen häiriöitä, lievittämään ummetusta ja auttamaan parantamaan peräpukamia ja verenvuotoa ylemmässä ruoansulatuskanavassa.

3. Raparperiuutteella on kasvaimen toiminnan vaikutuksia ja antibakteerisella aktiivisuudella on myös immunosuppressio, katarttinen ja anti-inflammatorinen vaikutus.

Raparperiuutteen käyttö

1. Lääkealalla luonnollista raparperiuutetta voidaan käyttää lääkkeiden raaka-aineina veren jäähdyttämiseen, vieroitushoitoon ja suoliston rentouttamiseen.

2. Terveydenhuollon tuoteteollisuudessa raaka-aineena raparperijuuriuute voi parantaa verenkiertoa ja amenorrhean hoitoa.

Paketti & tallennustila


1. 1-5kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / alumiinifolio pussi ulkopuolella. 10kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kartonki ulkopuolella. 25kg kaksinkertainen muovisäiliö sisällä / kuitu rumpu ulkona tai se on valintasi.

2. Säilytä viileässä ja kuivassa hyvin suljetussa astiassa, pidä poissa kosteudesta ja voimakkaasta valosta/lämmöstä.

3. Säilyvyysaika: Kaksi vuotta hyvin varastointitilanteessa.

包装图片

Kuljetus & maksu

1. Ems: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne.

Express

2. Airin tai By Sean lähettämä rahti on kaikki saatavilla.

Shipping Terms

3. Western Unionille, T/T:lle, PayPal jne.

Meidän etumme


1. Tehtaan uuttolaitos kattaa 35000 neliömailan alueen.

2. Vastaa tuote-spesifikaatioiden ja kapselien, softgel-tablettien, tablettien ja jauhesekoittajien erityistahteluun.

工厂图片

3. Sertifikaatteet: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoituksemme on tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopea toimitus yli 15 vuoden tuotanto- ja tutkimuskokemuksiin korkealaatuisissa luonnollisissa ainesosissa.

5. Monipuoliset kokemukset vientiliiketoiminnasta; Yhdysvaltojen, Euroopan ja Australian asiakkaat ovat laajalti hyväksyneet tuotteet ja palvelut jne.

流程图


Näyttelymme

Joka vuosi tiimimme osallistuu moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


       Lisää tuotteita >>

Emodin

Salicin

Piperine

Ferulic Acid

EmodinSalisiiniPiperineFerulic-happo

Hot Tags: Raparperi uute, raparperi juuri uute Emodin Chrysophanol Rhein, Rheum Palmatum P.E. jauheen valmistaja, toimittaja, tehdas, raaka-aine, paras hinta, käyttö, täydentää, terveyshyödyt, korkea laatu, 100% luonnollinen puhdas
Tutkimus

You Might Also Like