Rutin, Rutin NF11, Quercetin Rutin -jauhe, Sophora Japonica -uute Rutoside

Rutin, Rutin NF11, Quercetin Rutin -jauhe, Sophora Japonica -uute Rutoside
Tuotetiedot

Rutin-yksityiskohdat

Tuotteen nimi: Rutin

Yrtti Lähde: Scphora japonica

Käytetty osa: Hedelmät

Ulkonäkö: Vaaleankeltainen jauhe

Tekniset tiedot: 10%, 20%, 50%, 90%

Testimenetelmä: HPLC

CAS-numero: 153-18-4

Molekyylikaava GG-amp; Molekyylipaino: C27H30O16; 610,51

Rakennekaava:

Raw Material of Rutin

Sulamispisteen GG-vahvistin; Liukoisuus: sp. 176-178 ° C. 1 g liuotettuna 7 ml: aan metanolia, 8000 ml vettä, 200 ml kiehuvaa vettä.

Farmakologia: Rutiini on vitamiinilääke, joka on vähentänyt kapillaarien läpäisevyyttä ja haurautta, ylläpitänyt ja palauttanut kapillaarien normaalin joustavuuden.Rutin onkäytetään korkean verenpaineen aivohalvauksen hallintaan; diabeettinen verkkokalvon verenvuoto ja verenvuotoinen purppura, käytetään myös ruoan antioksidanttina ja pigmenttinä.


Mikä IsRutin on?

Rutiini (rutosidi), luonnollinen sitrushedelmien bioflavonoidi, uutetaan sophora japonicalin kuivista silmuista. Rutiinia löytyy myös fava d&# 39: n hedelmistä; anta-puusta (Brasiliasta), tattarista, hedelmistä ja kuorista, etenkin sitrushedelmistä (appelsiini, greippi, sitruuna, lime) ja marjoista, kuten mulperista, tuhkasta puun hedelmät ja karpalot. Rutiini on mauton, keltainen tai vihertävän keltainen kiteinen jauhe, josta tulee muovia kuumennettaessa välillä 185 ° C - 192 ° C ja hajoamalla lämpötilassa 215 ° C. Rutiini on käytännöllisesti katsoen liukenematon veteen samalla kun se liukenee metanoliin ja etanoliin. Rutiini tunnetaan eräänlaisena p-vitamiinina, rutiini toimii voimakkaana antioksidanttina, joka taistelee vapaiden radikaalien kanssa ja vahvistaa kapillaareja auttamaan arterioskleroosista tai korkeasta verenpaineesta kärsiviä ihmisiä yhdessä muiden bioflavonoidien kanssa rutiini suojaa kapillaareja, estää mustelmia ja tehostaa C-vitamiinin vaikutusta elimistössä, rutiini tarjoaa luonnollisia virus-, tulehdus- ja allergialääkkeitä.

Rutinin tärkeimmät toiminnot ja terveelliset edut

1. Rutiini on vitamiinilääke, joka on vähentänyt kapillaarien läpäisevyyttä ja haurautta. Rutin voi ylläpitää ja palauttaa kapillaarien normaalin joustavuuden.

2. Rutiinia käytetään korkean verenpaineen aivohalvauksen hallintaan; diabeettinen verkkokalvon verenvuoto ja verenvuotoinen purppura.

Rutiinia käytetään myös ruoan antioksidanttina ja pigmenttinä.

3. Rutinilla on antivirus- ja anti-inflammatorisia vaikutuksia.

4. Rutinilla on säteilyä kestävä ja vapaita radikaaleja estävä vaikutus ihoon.

5. Rutiini voi edistää verenkiertoa, stimuloida sappituotantoa, auttaa alentamaan veren kolesterolia, alentamaan verenpainetta ja ehkäisemään kaihia.

Rutinin sovellukset

1. Elintarvikealalla käytettävä rutiini, joka tunnetaan yleisesti nimellä P-vitamiini, käytetään usein elintarvikelisäaineena.

2. Rutiinia käytetään lääkealalla raaka-aineena.

3. Kosmetiikan alalla raaka-aineena käytetyllä rutiinilla on anti-aging-vaikutus.

4. Rutiinia voidaan käyttää terveydenhuollon tuotteissa ja ravintolisissä.


Paketti GG-vahvistin; Varastointi

1. 1–5 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / alumiinifoliopussin ulkopuolella. 10 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / laatikon ulkopuolella. 25 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / kuiturumpu ulkopuolella tai se on valintasi mukaan.

2. Säilytetään viileässä GG-vahvistimessa; kuivaa hyvin suljettu astia, pidä poissa kosteudelta ja voimakkaalta valolta / lämmöltä.

3. Kestoaika: Kaksi vuotta hyvin varastoituna.

包装图片

Kuljetus GG-vahvistin; Maksu

1. EMS: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne. Lähettämä pieni paketti

Express

2. Lento- tai meriteitse lähetetty rahti on kaikki käytettävissä.

Shipping Terms

3. Maksu käytettävissä Western Union, T / T, Paypal jne.

Edut

1. Tehtaan kasvien louhintatehdas kattaa 35000 neliömetrin alueen.

2. Vastaa erityisvaatimuksiisi tuotespesifikaatioihin ja vaatimuksiin kapseleille, softgeeleille, tableteille ja jauheseoksille.

工厂图片

3. Sertifikaatit: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoitus: tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopeaa toimitusta yli 15 vuoden&# 39: llä; korkealaatuisten luonnollisten ainesosien tuotanto- ja tutkimuskokemukset.

5. Rikkaat kokemukset vientiliiketoiminnasta; tuotteet ja palvelut ovat olleet laajalti hyväksyttyjä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa jne.

流程图

Näyttelymme

Tiimimme osallistuu joka vuosi moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


Lisää tuotteitaGG gt;>

Quercetin

Kaempferol

Sophoricoside

Hesperetin

QuercetinKaempferolSophoricosideHesperetin

Hot Tags: Rutin, Rutin NF11 -jauhe, rutosidi, Sophora Japonica -uute, kvertsetiinirutiini, terveelliset hyödyt, valmistaja, toimittaja, tehdas, raaka-aine, paras hinta, käyttötarkoitukset, täydennysosa, korkealaatuinen, 100% luonnollinen, puhdas
Tutkimus

You Might Also Like