Tribulus Terrestris -uute, Tribulus Terrestris Saponin

Tribulus Terrestris -uute, Tribulus Terrestris Saponin
Tuotetiedot


Tribulus Terrestris -uutetiedot

Tuotteen nimi: Tribulus Terrestris -uute

Yrtti Lähde: Tribulus terrestris L.

Vaikuttava aine: Tribulus TerrestrisSaponin

Erittely: 20% -90%

Ulkonäkö: Vaaleanruskea hieno jauhe

Testimenetelmä: UV

CAS-numero: 90131-68-3

Raw Material of Tribulus Terrestris Extract

Mitä IsTribulus Terrestris -uute on?

Tribulus terrestris on yrtti, jota on käytetty perinteisessä yrtissä Kiinassa ja Intiassa vuosisatojen ajan. Se on Zygophyllaceae-perheen kukkiva kasvi, joka on kotoisin vanhan maailman lämpimistä lauhkeista ja trooppisista alueista Etelä-Euroopassa, Etelä-Aasiassa, kaikkialla Afrikassa ja Australiassa. Tribulus terrestris voi menestyä jopa autiomaassa ja huonossa maaperässä. Tribulus terrestrisillä on monia muita nimiä, kuten puhkaisuva viiniköynnös. 1990-luvun puolivälissä tribulus terrestris tunnettiin Pohjois-Amerikassa sen jälkeen, kun Itä-Euroopan olympiaurheilijat sanoivat, että tribuluksen ottaminen auttoi heidän suorituskykyään.


Tribulus Terrestris -uutteen toiminnot ja edut

1.Luonnollista tribulus terrestris -uutejauhetta käytetään urheilullisen suorituskyvyn parantamiseen, Tribulus terrestris saponiinit ei-hormonaalisena ravintolisänä, eivät sisällä kolmea päähormonia (estrogeeni, progesteroni ja testosteroni), mutta luonnollisesti nostavat testosteronia, lisäävät voimaa ja vahvaa roolia kokonaiskehityksen parantamisessa. kilpailutilassa ilman myrkyllisiä sivuvaikutuksia.

2. Tribulus terrestris -uute saponiineilla on toimintaa monenlaisissa terveysongelmissa, mukaan lukien sydän-, verenkierto- ja seksuaalikysymykset.

3. Tribulus terrestris -uute saponiinit voivat alentaa verenpainetta, veren rasvaa ja estää ateroskleroosin kovettumista

4. Tribulus terrestris -uutetta käytetään ikääntymisen estoon ja se lisää kehon immuniteettia.

5. Tribulus terrestris -uute voi vahvistaa sydänlihaksen supistumiskykyä, hidastaa sykettä ja laajentaa sepelvaltimoita.

6. Tribulus terrestris -uute voi parantaa ihmisen immuniteettia ja ikääntymistä.

Tribulus Terrestris -uutteen käyttö

1. Elintarvikealalla tribulus terrestris -uutetta voidaan käyttää raaka-aineena.

2.Tribulus terrestris -uute voi olla kosmetiikan alalla.

3. Tribulus terrestris -uutevoidaan käyttää myös terveydenhuollon tuotteissa ja täydennysalalla.

Paketti GG-vahvistin; Varastointi


1. 1–5 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / alumiinifoliopussin ulkopuolella. 10 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / laatikon ulkopuolella. 25 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / kuiturumpu ulkopuolella tai se on valintasi mukaan.

2. Säilytetään viileässä GG-vahvistimessa; kuivaa hyvin suljettu astia, pidä poissa kosteudelta ja voimakkaalta valolta / lämmöltä.

3. Kestoaika: Kaksi vuotta hyvin varastoituna.

包装图片

Kuljetus GG-vahvistin; Maksu

1. EMS: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne. Lähettämä pieni paketti

Express

2. Lento- tai meriteitse lähetetty rahti on kaikki käytettävissä.

Shipping Terms

3. Maksu käytettävissä Western Union, T / T, Paypal jne.

Edut


1. Kasvien louhintatehdas, jonka tehdas kattaa 35000 neliömetriä.

2. Vastaa erityisvaatimuksiisi tuotespesifikaatioihin ja vaatimuksiin kapseleille, pehmeille geeleille, tableteille ja jauheseoksille.

工厂图片

3. Sertifikaatit: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoitus: tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopeaa toimitusta yli 15 vuoden&# 39: llä; korkealaatuisten luonnollisten ainesosien tuotanto- ja tutkimuskokemukset.

5. Rikkaat kokemukset vientiliiketoiminnasta; tuotteet ja palvelut ovat olleet laajalti hyväksyttyjä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa jne.

流程图


Näyttelymme

Tiimimme osallistuu joka vuosi moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


Lisää tuotteitaGG gt;>

Epimedium Extract

Maca Extract

American Ginseng Extract

Astragalus Root Extract

Epimedium-uuteMaca-uuteAmerikkalainen ginseng-uuteAstragalus-juuriuute

Hot Tags: Tribulus Terrestris -uute, saponiinit, Tribulus Terrestris -siemenuutejauhelisät, protodiossiini, tribulosidit, Tribulus Terrestris PE -terveyshyödyt, paras hinta, raaka-aine, korkealaatuinen valmistajatoimittaja ja tehdas
Tutkimus

You Might Also Like