Kaktusuute, piikikäs päärynäjauhe, Hoodia Gordonii -uute

Kaktusuute, piikikäs päärynäjauhe, Hoodia Gordonii -uute
Tuotetiedot


Kaktusuutteen yksityiskohdat

Tuotteen nimi: Kaktusuute / Viikuna päärynäuute /Hoodia Gordonii -uute

Yrtti Lähde: Opuntia dilenini

Käytetty osa: Koko yrtti

Ulkonäkö: Keltainen ruskea hieno jauhe

Erittely: 4: 1, 5: 1, 10: 1, 20: 1

Testausmenetelmä: TLC

Raw Material of Cactus Extract/Prickly Pear Extract/Hoodia Gordonii Extract

Mikä onKaktusuute?

Kaktusta kutsutaan myös piikiksi, hoodia gordonii, kaktusuutejauhe uutetaan Opuntia dillenii Haw -juuren juurista ja varret painonpudotuksen, alentavan verensokeria, antibakteerisia, anti-inflammatorisia. Kaktusuute sisältää voimakkaita antioksidantteja, voi olla hyödyllinen mahahaavan estämisessä, sillä on veren lipidi- ja kolesterolia alentavia mahdollisuuksia ja se voi jopa helpottaa krapulaoireita. Viikuna-uutteen käyttö vähentää lipidien oksidatiivisia vaurioita ja parantaa terveiden ihmisten antioksidanttista tilaa. C-vitamiinin lisäys vertailukelpoisella annoksella parantaa yleistä antioksidanttista puolustusta, mutta ei vaikuta merkittävästi kehon oksidatiiviseen stressiin.

Kaktusuutteen edut ja toiminnot

1. Painonpudotus

Kaktusuute sisältää alkoholihapoksi kutsuttua ainetta, joka voi estää rasvan kasvua; kaktus sisältää triterpenoidisaponiineja, triterpenoideja, jotka ovat välttämättömiä materiaalirungolle, ja ne voivat suoraan säätää kehon toimintaa ja lipaasiaktiivisuuden erityksen säätelyä ylimääräisen rasvan nopean hajoamisen edistämiseksi ja voivat tehokkaasti estää rasvan imeytymisen suolistossa, estää rasvasynteesiä maksassa kolesterolin laskeutumista verisuonen seinämiin, asteittainen laihtuminen. Ei vain vahingoittanut voimaa, vaan ravintolisät, lisäävät kehon energiaa; omenahappo on vatsa ja ruoansulatus, ja se voi edistää ruoansulatuskanavan peristaltiaa, joten sillä oli laksatiivinen toiminta.

2. Hypoglykeeminen

Viikuna päärynäuute sisältää erilaisia ​​flavonoideja, kutenkvertsetiiniglykosidit -3- viinirypäleet, joilla on selkeä hypoglykeeminen vaikutus, joka voi tehokkaasti parantaa tyypin II diabeteksen glukoosimetaboliaa

3. Antibakteeriset ja anti-inflammatoriset

Kaktusuutejauhe voi olla Staphylococcus aureusta, Proteusta, Escherichia colia, Bacillus subtilista, Bacillus cereusta vastaan, jotka voidaan estää tehokkaasti.

Cactus Extract for Weight Loss

Kaktusuutteen käyttö

1. Lääkealalla kaktusuutetta voidaan käyttää kapseleina tai pillereinä.

2. inkosmeettinen kenttä,piikikäs päärynäuutejauhetta voidaan käyttää raaka-aineena.

3. Kaktusuutetta voidaan käyttää elintarvike- ja juoma-alalla.

4. Terveydenhuollon tuotteissa ja ravintolisissä voidaan käyttää hoodia gordonii -uutejauhetta raaka-aineena.

Paketti GG-vahvistin; Varastointi

1. 1–5 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / alumiinifoliopussin ulkopuolella. 10 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / laatikon ulkopuolella. 25 kg kaksinkertaisen muoviastian sisäpuolella / kuiturumpu ulkopuolella tai se on valintasi mukaan.

2. Säilytetään viileässä GG-vahvistimessa; kuivaa hyvin suljettu astia, pidä poissa kosteudelta ja voimakkaalta valolta / lämmöltä.

3. Kestoaika: Kaksi vuotta hyvin varastoituna.

包装图片

Kuljetus GG-vahvistin; Maksu

1. EMS: n, UPS: n, FedExin, DHL: n jne. Lähettämä pieni paketti

Express

2. Lento- tai meriteitse lähetetty rahti on kaikki käytettävissä.

Shipping Terms

3. Maksu käytettävissä Western Union, T / T, Paypal jne.

Edut

1. Kasvien louhintatehdas, jonka tehdas kattaa 35000 neliömetriä.

2. Vastaa erityisvaatimuksiisi tuotespesifikaatioihin ja vaatimuksiin kapseleille, pehmeille geeleille, tableteille ja jauheseoksille.

工厂图片

3. Sertifikaatit: ISO9001, Kosher, Halal, ISO9001, HACCP, QS, NOP ja Chinese Health Food GMP jne.

证书

4. Tarkoitus: tarjota sinulle parasta laatua, erinomaista palvelua ja nopeaa toimitusta yli 15 vuoden&# 39: llä; korkealaatuisten luonnollisten ainesosien tuotanto- ja tutkimuskokemukset.

5. Rikkaat kokemukset vientiliiketoiminnasta; tuotteet ja palvelut ovat olleet laajalti hyväksyttyjä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa jne.

流程图

Näyttelymme

Tiimimme osallistuu joka vuosi moniin teollisuuteen liittyviin näyttelyihin ympäri maailmaa, kuten CPHI Shanghaissa, Kiinassa ja Espanjassa, Vitafood Sveitsissä, Engredea / NPEW Yhdysvalloissa jne.展会图片 (2)


Lisää tuotteitaGG gt;>

Konjac Extract

Kelp Extract

White Kidney Bean Extract

Lotus Leaf Extract

Konjac-oteRakkolevä oteValkoinen munuaispapuuuteLotus Leaf Extract

Hot Tags: Kaktusuute, piikikäs päärynäjauhe, luonnollinen Hoodia Gordonii -kaktusuute, kaktusjauhe, puhdas kaktushedelmäuute, terveyshyödyt, käyttötavat, lisäravinteet, toimittaja, valmistaja, tehdas, raaka-aine, korkea laatu
Tutkimus

You Might Also Like