On Epimedium ote hyödyllistä naisille?

Monet tutkijat ovat osoittaneet, että huomattava, epimedium ote icariin on voimakas antioksidantti. Tutkijoiden mielestä se voi auttaa säännellä hormonin toiminto, suojata sydän, ylläpitää aivojen terveyttä ja tasapainoon immuunijärjestelmää. Ne ovat erityisen kiinnostuneita on anti-aging, energinen ja libido stimuloiva ominaisuutensa. Naiset, jotka käyttävät Horny Goat Weed saa seuraavat terveyttä edut.

1. anti-ikääntyminen

Tutkimuksessa tutkijat ovat havainneet merkittäviä epimedium naisten kyky palauttaa iästä aineenvaihduntatuotteita, kuten Karnosiini, nukleotidien ja aminohappoja nuorempi tasolle. Voimakas antioksidanttiominaisuuksia epimedium suojelemaan elimistöä vastaan ikääntymisen vapaiden radikaalien vaurioita.

2. lisää Libido

Epimedium ote icariin voivat edistää verenkiertoa, joka on avaintekijä seksuaalinen halu ja tarjoaa myös alkaloidit ja kasvien sterolit, jotka ovat samankaltaisia kuin testosteroni. Vaikka testosteroni on usein pidetty mieshormoni, mutta sekä miehille että naisille voi tuottaa tärkeitä steroidi hormoni, se Pelaa tärkeä rooli ihmisen seksuaalisuutta.


3. tasapainottaa hormoneja

Epimedium otevoi tasapainottaa hormonien toimintaa. Tämä vaikutus on hyödyllistä naiset kokevat aikana PMS hormonaalisia häiriöitä tai vaihdevuodet. Yrtti voi myös vähentäisi vaarallisia sivuvaikutuksia monet hormonihoidot.

4. vapautus vaihdevuosioireet

Tutkimukset ovat osoittaneet, horny goat weed ote voivat edistää tasapainoista estrogeenin ja estradiolin tasoa naisilla, toivottavasti antaa hyötyä niille vaihdevuodet. Eräässä tutkimuksessa tutkijat vertasivat epimedium ote vastaan yhteinen vaihdevuosien hoito. He havaitsivat, että luonnollinen kasvikemikaalit epimedium, kuten icariin, osoittaa dynaamisia vaikutuksia bioactivity pidempi kuin tavanomaisen vaihdevuodet lääke. Epimedium on tunnettu Adaptogeeni, se auttaa naisia mukauttamisesta tiettyjen kehon ja ympäristön tapahtuvat muutokset.

5. tukee luuston terveyttä

Icariin epimedium voi estää luukatoa postmenopausaalisilla naisilla. Tutkimus JavaScript luustoa merkittävää eroa ryhmä naisia kun epimedium täydentää kuin ryhmä lumelääkettä.

6. rauhoittaa kipeä nivelet

Perinteinen kiinalainen lääketiede käyttää usein epimedium luonnollinen hoito yhteisen epämukavuutta-sairaus, joka voi kielteisesti vaikuttaa ihmisen elämänlaatuun ja valtava, jatkuva energiaa viemärin.