Natural elintarvikkeet Parantaminen Immuunijärjestelmän

Jotkut tietyt elintarvikkeet on erilaisia ominaisuuksia, jotka on yhdistetty parantamaan immuunijärjestelmän toimintaan. Nämä elintarvikkeet sisältävät tiettyjä ominaisuuksia, jotka vahingoittaa paitsi sydämen terveyttä, mutta myös parantaa suoliston bakteereja, mikä puolestaan vaikuttaa positiivisesti immuunijärjestelmään. Veroluonteinen versio antibiootit, nämä ruoat tekevät suuria elintarvikkeiden sisällyttää oman ruokavalion olitpa jo sairas tai yrittää estää saada sairas.

 

1. Valkosipuli

Valkosipuli ja valkosipuli ote s suojaavat vapaiden radikaalien vaurioita elimistössä kautta allyyli- disulfidi alliin, Allisiini ja allyylikysteiinin, jotka kaikki ovat voimakkaita antioksidantteja. Ne ovat myös yhdistetty paremmin suoliston terveyttä, mikä parantaa immuunijärjestelmää luonnollisesti. Immuunijärjestelmä on pitkälti sijaitsee ruoansulatuskanavan, niin pitää hyviä bakteereja terveenä elintarvikkeita, kuten valkosipuli (ja sipulia) on erinomainen keino parantaa immuunijärjestelmän toimintaa luonnossa.


2. Sipulit

Sipulit, jossa flavonoidi kversetiinin, auttaa poistamaan vapaiden radikaalien elimistössä estämällä LDL- hapettumisen, suojaava ja uudistamiseksi E-vitamiinia, ja inaktivoimalla haitallisia vaikutuksia metalli-ionien kelatointiaineita. Kuten valkosipuli, ne myös parantaa ruoansulatuskanavan ja immuunijärjestelmän syöttämällä hyviä bakteereja, joka pitää suolen terveenä.

sipulit

3. Kaali

Fenolisia kontakti tai pitoisuus flavonoidit / antioksidantit ovat tärkein syy sipulit ovat niin voimakkaita ovat torjuttava sairaus, kuten kylmä tai flunssa. Tuore ja peitattujen punakaalit on korkein kokonaisfenolipitoisuuden erityyppisten kaali. Antioksidantti kapasiteetti raaka ja jalostettu kaalit korreloi niiden sisältö polyfenolit kuten kaempferol , kversetiini , ja apigeniini .

 

4. Ginger

Inkivääri on tunnettu antibakteerinen ruokaa, jonka on osoitettu olevan tehokas bakteeri-Staph infektioita kuin antibiooteilla, syöpäsolujen tappamiseksi, joilla on anti-inflammatorisia, ratkaista aivojen tulehduksissa, ja helpottaa suolen ongelmia.


Luonnollisemmin lääkekasviuute häiriönsiedolle lisälaite, ota yhteyttä heti!