Nettle Root Extract Edut & Tausta

Nettle Root Extract Edut & Tausta

Yleinen nokkoslauma on kukkiva nurmikasvi, joka tunnetaan tieteellisesti Urtica dioica. Se löytyy koko pohjoisen pallonpuoliskon, pääasiassa lauhkeissa ilmastoissa. Tämä kasvi tunnetaan myös nokkana, koska se peitetään erikoistuneilla ontuneilla hiuksilla, joita kutsutaan trikumeiksi, jotka injektoivat kemikaaleja esineisiin, jotka joutuvat kosketuksiin niiden kanssa. Nettle rootilla on pitkä historia useille eri tarkoituksille, mukaan lukien ruoka ja kasviperäinen lääketiede.

Nettle Root Extract

Nettles ovat perennoja, jotka voivat kasvaa korkeus seitsemän jalkaa kesällä ennen kuolevat alas maahan talvella. Heillä on juuret ja juoksijat, jotka leviävät laajalti maan päällä. Lehtipuiden lehdet voivat kasvaa pituudeltaan kuusi tuumaa ja niillä on hammastetut marginaalit. Pienet vihreät tai ruskeat kukat kasvavat tiheissä klustereissa, joita kutsutaan kukintoiksi. Trikomien pitoisuus riippuu tietyistä alalajista.

 

Nokkosen trikomien kärjet hajoavat, kun ne kosketaan, sallien kemikaalien ruiskuttamisen. Histamiini on tämän seoksen ensisijainen kemikaali, mutta se sisältää myös asetyylikoliinia, moroidiinia, leukotrieenejä ja serotoniinia. Injektio aiheuttaa kivulias pistoa, joka herättää ihon verhon, mikä on niskan yleinen nimi. Nettikasvien tahallinen soveltaminen tunnetaan lääketieteellisesti urtikiksi, jota käytetään usein kansanvastaisena reuma-aiheisen epämukavuuden lievittämiseen.