Mustikka-edut

Mustikat ovat makeita, ravitsevia ja villisti suosittuja. Usein leimattu "superfood", ne ovat alhaisia ​​kaloreita ja uskomattoman hyvä sinulle. Ne ovat niin maukkaita ja mukavia, että monet pitävät niitä suosikkina hedelminä.


Heillä on runsaasti antioksidantteja, kuten C-vitamiinia, E -vitamiinia , beetakaroteenia ja paljon muuta. Itse asiassa mustikat sisältävät eniten antioksidantteja kaikista hedelmistä siellä. Tämä tarkoittaa, että syöminen osana antioksidanttien runsaasti ruokavaliota voi auttaa ehkäisemään kroonisia sairauksia, kuten sydänsairauksia, syöpää, muistin heikkenemistä ja paljon muuta. Mustikat myös auttavat torjumaan ikääntymisen merkkejä ja tarjoavat vakavaa vauhtia immuunijärjestelmääsi.


Blueberry Extract


On enemmän tarjottavaa kuin silmään. Mustikat ja mustikkauute ovat korkeita flavonoideissa, joita kutsutaan antocyanoosideiksi. Nämä yhdisteet antavat mustikoille melko sinistä väriä, mutta ne ovat myös tärkeitä silmän terveydelle. Syöminen päivittäin voi auttaa säilyttämään peepers, estää näkökykyä, kaihi, silmien kuivuminen ja infektio.


He ovat täynnä kuitua. Tämä on ratkaisevaa ruoansulatuskanavan terveydelle, joka auttaa sinua tuntemaan itsensä kokonaan ja tyydyttävästi ja pitämällä diabeteksen kaltaisia ​​sairauksia. Kourallinen (tai kolme) voi myös auttaa alentamaan kolesterolia ja pitämään sydänsairaudet laastarissa.


Ne ovat antibakteerisia. Niiden sisältämä C-vitamiini edistää happamuutta ja auttaa estämään infektioita aiheuttavien bakteerien kasvua.