Mitkä ovat inkiväärennöksen edut?

Koko historian ja erilaisissa kulttuureissa inkivääriuutetta on käytetty lukuisiin terveyshyötyihin. Yksi yleisimmin tunnustetuista inkivääriin liittyvistä käyttötavoista on liikakuutiota ja pahoinvointia. Tämä monipuolinen kasviperäinen lisäys on myös suosittu eräiden syöpätyyppien hoidossa, vaikka nämä käyttötarkoitukset olivat vielä 2000-luvun alussa kehitysvaiheessa. Urheilijat ja muut, jotka kärsivät nivelrikkoista ja niveltulehduksista, ovat myös löytäneet inkivääriuutteen hyödyllisiksi.

 

Inkivääriuutteen edut pahoinvoinnin hoidossa ovat hyvin dokumentoituja. Sitä voidaan käyttää liikkeen sairauden aiheuttamaan pahoinvointiin tai mahalaukun tai viruksen aiheuttamiin pahoinvointiin; se on myös turvallinen aamupahoinvointi raskaana oleville naisille. Jotta optimaalinen hyöty olisi, inkivääriuutteen lisäosa on hyvin siedettävä. Onneksi inkivääri on yleensä sekä tehokas että lempeä järjestelmä, ja useimmat ihmiset tekevät siitä hyvin. Monet asiantuntijat suosittelevat Jamaicanin inkivääriuutetta pillerimuodossa, jos henkilö kehittyy tai reagoi siihen, vaikka inkivääriä sen tuoreessa muodossa teetä tai käytetään elintarvikkeissa pidetään parhaiten.


ginger extract

 

Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että inkivääriuutetta voidaan käyttää tiettyjen syöpätyyppien hoitoon ja ehkäisyyn. Laboratoriossa viljelty paksusuolen syöpäsolujen kasvu estettiin käyttämällä inkivääriä. Myös syövän edessä jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että inkivääri käyttö munasarjasyövän ehkäisyyn ja torjuntaan on valtava lupaus. Vuodesta 2010 lähtien tutkimuksissa on keskitytty käyttämään inkivääriä ruokavaliovalmisteena - joko pillerimuodossa tai ruoan ja juoman tuoreena - ihanteellisena saadakseen eniten hyötyä.

 

Sekä nivelrikko että nivelreuma vaikuttavat tuhansia ihmisiä vuosittain, ja jotkut heistä ovat löytäneet jonkin verran helpotusta kivuliasta oireistaan ​​käyttämällä inkivääriä. Niveltulehduksen hoitamisena inkivääri pyrkii vähentämään näiden yhteisen nivelsairauksien aiheuttamaa kipua ja tulehdusta. Aikakoulu vuonna 2010 on se, että inkivääri, joko tuore tai maaperä, estää leukotrieenin tuotannon ja prostaglandiinin vaikutuksia, joita esiintyy molemmilla korkeilla tasoilla, kun erityyppisiä niveltulehduksia esiintyy. Inkivääriuutteen käyttö tällaisten häiriöiden hoitoon on pitkään kirjattu, erityisesti aasialaisissa ja ayurvedisissa perinteissä.