Mikä on Betain?

Betaiini on aminohappo, jolla on osoitettu olevan potentiaalisia etuja sydänsairauksien torjumiseen, kehon koostumuksen parantamiseen ja lihasten hyötyjen ja rasvan menetyksen edistämiseen, koska se kykenee edistämään proteiinisynteesiä elimistössä.


Betaine


En ole koskaan ennen kuulunut betaiinista? Betaiini , joka tunnetaan myös nimellä trimetyyliglysiini, on yhä suositumpi lisäravinteissa äskettäin, mutta se ei oikeastaan ​​ole vasta löydetty ravintoaine. Vaikka sitä on tutkittu sen myönteisten vaikutusten vuoksi sydänsairauksien ehkäisemiseksi jo jonkin aikaa, vain vähän aikaa sitten betaiinia on sisällytetty useammin harjoituksiin keskittyneisiin ja energia-lisäaineisiin, proteiinijauheisiin ja muihin tuotteisiin, jotka parantavat liikunnan suorituskykyä ja kehon koostumusta.


Betaiini on ravinto-koliinin johdannainen; toisin sanoen koliini on "esiaste" betaiinille ja sen on oltava läsnä betaiinilla syntetisoitavaksi elimistössä. Beetonia luodaan koliinilla yhdessä aminohappo-glysiinin kanssa. Aivan kuten jotkut B-vitamiinit, kuten folaatti ja B12-vitamiini, betaiinia pidetään "metyylidonaajina". Tämä tarkoittaa sitä, että se auttaa maksan toimintaa, vieroitushoitoa ja solujen toimintaa kehossa. Se on tärkein rooli auttaa kehon prosessin rasvoja.