Mikä on Käyttää kurkumajauhetta?

Kurkuma on trooppinen monivuotinen kasvi samaan perheeseen kuin inkivääri, kotoisin Intiasta, ja viljellään kaikkialla tropiikissa ympäri maailmaa. Kasvaa ja korkeus on noin kolme jalkaa (yksi metri), se kantaa paria lance-muotoiset lehdet vuorottaisilla puolilla varren. Juuressa varren, on kyhmyinen rhizome jonkin verran muistuttavat inkivääri.

 

Monet paranemista edut kurkuma on katsottu johtuvan curcumin ryhmä antioksidanttiyhdisteitä löytyy juurakosta. Vaikka Kurkumiini on saatavana standardoitu ote, koko yrtti saattaa olla enemmän hyötyä sinulle kuin Kurkumauute: Vain hyvin pieniä määriä Kurkumiinin imeytyy verenkiertoon. Kurkuma kokonaisuutena yrtti pysyy ruoansulatuskanavassa pidempään curcumin vapauttaen antioksidantti Kurkumiini yhdessä muiden hyödyllisiä aineita.

Turmeric Powder

Mikä on Käyttää kurkumajauhetta   ?

Teetä, tinktuurat, ja hauteet.

Kurkuma juuri jauhe on suosittu ainesosa on Etelä-Aasian keitto ja lisää eri maku monia suolaisia ruokia, kuten kantojen, kastikkeet ja curryt. Root on loistava oranssi väri ja tulee hyvin vaikeaa, kun kuivataan. Se on erillinen ja tuoksuva, jossa tuoksu, joka on lievästi kuuma ja kellanpunainen, mutta varmasti ainutlaatuinen itseensä. Kuivattu jauhe on yleisimmin käytetty keittiössä, ja on yleinen ainesosa on kaupallisesti saatavilla curryjauhe. Koska sen elävä sävyn, sitä käytetään myös elintarvikkeiden värjäämiseen tuotteet vaihtelevat popcorn juuston jogurtti.

Ainesosia kurkumajauhetta

1-alfa-curcumene, 1-beeta-curcumene, kamfeeni, kamferi, erilaisia kurkumiinin.


Tervetuloa kuulemaan lisää sisältöä, ota yhteyttä nyt!