Mikä on Yucca Extract?

Yucca on kukkiva kasvi Lilaceae-perheessä, joka kasvaa enimmäkseen Yhdysvaltojen ja Meksikon autiomaassa. Siinä on tyypillisesti jäykät lehdet, neulalla terävät päät. On kymmeniä lajikkeita, kuten espanjalainen tikari ja jättiläinen Yucca, joka voi vaihdella kokoluokissa. Ne sietävät korkeita lämpötiloja ja harvaan kasteluun, mutta ne voivat kuolla kylmänä. Yucca -uute on näistä kasveista saatava kulutustuote.

 

Sanaa "saippua" käytetään usein yhdessä Yucca- ja Yucca-uutteen kanssa . Tämä johtuu siitä, että laitosta voidaan käyttää saippuantuotteita sekä ulkoiseen että sisäiseen käyttöön. Alkuperäiskansojen uskotaan käyttäneen Yucca-uutea ja muita kasvinosia vuosisatojen ajan.


Yucca extract


Nykyaikainen käyttö rajoittuu lähinnä juurille. Tämä on peräisin siitä, missä yleensä tuotetaan yucca-uutetta, joka on tunnettu sen saippuavärjäyksestä. Amerikan intiaanit käyttivät laajasti tätä otetta saippuoiden ja shampoiden valmistamiseen. Tänään löytyy ihmisiä, jotka käyttävät sitä tähän tarkoitukseen.

 

Kun se kulutetaan, se voi toimia myös ruoansulatusjärjestelmän pesuaineena. Sitä käytetään laajasti suoliston toksiinien pesemiseen. Myrkkyjen muodostumisen uskotaan aiheuttavan monia olosuhteita, kuten niveltulehdus, koliitti ja migreeni. Näitä olosuhteita lievennetään usein.