10 Edut Tattari

Tattari (Fagopyrum esculentum) on kasvi kasvanut sen siemeniä, jotka muistuttavat jyviä, vaikka ei viljasadosta kuten vehnä tai muu kasvustojen. Sen lähisukua kuuluvat raparperi ja suolaheinä. Tattari on lukuisia terveyshyötyjä kuten selitetty tässä artikkelissa.

 

1. valkuaislähteen

Tattari on pidetty mahdollisena korvaavana alentaa plasman kolesterolia, rasvaa sekä kolesteroli sappikivet. Tämä johtuu siitä, että se on paras lähde korkealaatuisten helppo sulattaa proteiineja.

 

2. Vaihtoehtoinen lähde Fat

Sen sijaan saada rasvaa muilta jalostettuja elintarvikkeita, tattari tärkkelys riittävästi toimittaa sinulle hyvä lähde rasvaa kehossa.


Tattari Pura


3. lähde Rutiini

Rutiini , joka on peräisin lehdistä tattari, käytetään korkean verenpaineen hoitoon siksi hyvä lääke lähde.

 

4. Taistelee Allergy

Rungot alkaen Tattari pannaan sisälle niin tyynyt täytteenä materiaalia auttaa niitä allergisia höyhenet, pöly ja siitepöly.

 

5. Management of Diabetes

Tutkimus on osoittanut, että Tattari on hyödyllinen hallinnassa diabeteksen, koska se on glykeeminen indeksi on 4%. GI 54 on tarpeeksi hyvä alentaa veren sokeria. Glykeeminen indeksi käytetään mitata eri elintarvikkeita verensokeri asteikolla 1-100, jossa puhtaan glukoosin joiden GI 100. Mitä alhaisempi GI parempi, koska se auttaa vakauttamaan verensokeri, parempi kuin riisi tai muita viljatuotteita. Se ei kuitenkaan saa olla liian alhainen, että se aiheuttaa verensokerin laskua, joka tunnetaan nimellä hypoglykemia.

 

6. Tehostaa Digestion

Tattari uute on tehokas parantamaan ruokahalua sekä hoitoon punatautia ja krooninen ripuli. Tämä johtuu sen lämpö luonto, makea maku ja sen rooli ohutsuoleen.

 

7. Vapaa Chemicals

Tattari ei vaadi paljon torjunta-aineita ja muita kemikaaleja kasvaakseen. Se kasvaa nopeasti joten ei ole ei-orgaanisia komponentteja siinä.


8. poistamalla ylimääräistä kehon nesteiden

Tattari vetää vettä ja ylimääräistä nestettä turvotetusta ruumiinosat, joten se käyttökelpoinen ylimääräisen veden poistamiseksi kehosta.


9. Warming Food

Tattari pidetään makrobioottinen mikä merkitsee sitä lämpöä elintarvikkeita toimittavien otettava kylminä vuodenaikoina kuten talvet.


10. Gluteeniton

Tattari ei ole viljaa siten erinomainen keliakiaa ihmisiä ja ne viljan vapaa ja gluteenia herkkä aterioita.