Cinnamon And Diabetes

Diabeetikon, erityisesti tyypin 2 diabeteksen tehokkaiden hoitojen etsiminen on edelleen haaste lääketieteen tutkijoille heidän taustastaan ​​riippumatta. Kuten monet teistä tietävät, useilla suun kautta annetuilla lääkkeillä on merkittäviä sivuvaikutuksia, jotka eivät ole suosittuja potilaiden kannalta, niillä on vain vähäinen vaikutus tai joilla ei ole todisteita taudin kulkeutumisesta, mukaan lukien komplikaatioiden kehittyminen. Tämä haaste yhdistettynä kasvaneeseen kiinnostukseen kasviperäisissä ja täydentävissä lääkkeissä on johtanut etsimään tehokkaita luonnollisia hoitoja, joilla on merkittäviä vaikutuksia verensokeriin, verenpaineeseen jne.

Cinnamon, ruskea, lievästi karvas, lievä mausteinen ruoanlaitto, on saavuttanut suosion diabeteksen kasviperäiseksi hoidoksi, koska se on helposti saatavilla ja suhteellisen halpa.


肉桂4.jpg

Mikä tekee kanelista "työtä"?

Kaneli sisältää melko korkeita yhdisteitä, joita kutsutaan " kanelipolyfenoleiksi ". Polyfenolit viittaavat kokonaisen luokan yhdisteisiin, joilla on melko korkea antioksidanttiaktiivisuus, ja ne ovat tyypillisesti hyvin tehokkaita vähentämään hapettavia menetelmiä, jotka muuttavat rasvoja ja lipidejä voimakkaiksi tulehduksellisiksi yhdisteiksi (esim. Peroksidaatio). Kaneli ei ole ainoa ruoka / kasviperäinen lääke, jolla on suuria määriä näitä polyfenoleja; muita esimerkkejä ovat vihreä tee, tummat väriset marjat, punaiset viinirypäleet, jotkut pähkinät, kuten maapähkinät ja tumma suklaa.