Ohraharjan jauheen terveysvaikutukset

Ohra ruoho jauhe on valmistettu kuivattujen nuorten lehtien ohra kasvi. Se kerätään yleensä noin 200 päivää itämisen jälkeen, kun versot ovat alle jalkaiset. Kasvun varhaisessa vaiheessa ohra kasvi on lähempänä koostumusta vihanneksia kuin jyviä, joten nimi ohra ruoho.

 

Kun kasvi kasvaa, nuorten viljakasvien nurmipitoisuus muuttuu nopeasti. Ravinteen pitoisuus - vitamiinit, mineraalit, entsyymit, aminohapot, klorofylli - heikkenevät merkittävästi.

 

Ohra ruoho jauhe , kuten useimmat kasviperäiset jauheet, on hyvin helposti digestoitu elin, jolloin keho käyttää ravinteita muutamassa minuutissa. Sillä on myös hyvin voimakkaat alkalisoivat vaikutukset kehoon.


大麦苗5.jpg


Ohraharjan jauheen terveysvaikutukset

Ohra ruoho auttaa puhdistamaan maksan.

Ohra ruoho klorofylli pesee huumeiden kertymistä kehosta.

Ohra ruoho auttaa astman hoidossa.

Ohra ruoho auttaa torjumaan verihyytymiä.

Ohra ruoho auttaa torjumaan syöpää.

Ohra ruoho vähentää LDL-kolesterolia ( " huono kolesteroli " ).

Ohra ruoho auttaa diabetesta; se myös auttaa viivästyttämään tai ehkäisemään verisuonten vaurioita, joita diabetes voi aiheuttaa.

Ohra ruoho on energiaa tehoste.

Ohra ruoho auttaa parantamaan ihosairauksia ja haavaumia edistämällä uusien solujen kasvua.

Ohra ruoho on rikas lähde sekä liukoinen ja liukenematon kuitu. Liukenemattomat kuidut avustavat elimistössä syntyvien jätteiden asianmukaista erittymistä, kun taas liukoinen kuitu (nk. Beta-glukaani) sekoittuu nesteen kanssa, sitoutuu rasva-aineisiin ja sallii niiden erittyvän elimistöön.