Miten Baikal Skullcap toimii?

Baikal-kallo (tieteellinen nimi Scutellaria baicalensis) on kasvi. Juurta käytetään lääkeaineiden valmistamiseen. Kiinalaisen lääketieteen Baikal-käämikappaleen yhteiset substituutiot sisältävät niihin liittyviä kasveja, joiden tieteelliset nimet ovat Scutellaria viscidula, Scutellaria amonea ja Scutellaria ikoninikovii.

 

Baikal-käämikappaleita käytetään hengitysinfektioiden, heinänkuumeen ja kuumeen hoitoon. Sitä käytetään myös ruoansulatuskanavan (GI) infektioihin sekä maksavaivoihin, mukaan lukien viruksen hepatiitti ja keltaisuus.

 

Jotkut ihmiset käyttävät Baikal-kääpiöpäätä HIV / aidsia, munuaissairauksia, lantion tulehdusta ja haavaumia tai turvotusta. Sitä käytetään myös tulipunainen kuume, päänsärky, ärtyneisyys, punasilmäisyys, huuhtoutunut kasvot, kouristukset, epilepsia, hysteria, hermostuneisuus ja helpottaa katkeraa makua suussa.


Baikal skullcap extract

 

Baikal- kallokapseliä , baicalinia , käytetään vaikuttavana aineena yhdistettynä shung hua (ephedra) hoitoon ylempien hengitysteiden infektioiden hoitoon. Yhdessä muiden yrttien kanssa Baikal-skullkap-hoitoa käytetään hoidettaessa huomiota alijäämä-hyperaktiivisuuden häiriö (ADHD), eturauhassyöpä, keuhkotilavuus, nimeltään bronchiolitis, niveltulehdus ja peräpukamat.

 

Baikal-käämikoukkua käytetään myös joskus psoriasiksen ihoon.

Miten D oes Baikal S kullcap W ork   ?

Uskotaan, että aktiiviset kemikaalit Baikal-kallion päällä pystyvät vähentämään tulehdusta, lopettamaan kasvaimen kasvun ja estämään kasvainsolujen lisääntymisen.