Silibinin koska kasviperäisiä ote suojaa maksan

Milk thistle on käytetty hoitoon maksan ja sappirakon sairaus, käärmeen puremiin ja kuukautiset ongelmia antiikin ajoista lähtien. "Vaikuttava aine" maito thistle uute on silymarin. Silymarin on sekoitus useita flavonoideja, kuten silydianin, silychristin ja silibinin. Silibinin on kaikkein biologisesti aktiivisia.

Monet tutkijat ovat osoittaneet, että silibinin voi puhdistaa maksan suojaamiseksi, suojautua vapaiden radikaalien vaurioita, vähentää tulehdusta ja edistää terveyttä.

Silibinin kuin maksan Guradian

Silibinin tunnetaan guardian maksassa suojaavat myrkkyjä ja vauhdittaa kasvua uutta kudosta korvataan vahingoittuneita alueita. Suojaa myrkkyjä on tärkeää, sillä biologiset myrkyt ovat jatkuvasti maksaan hävitettäväksi. Painaa noin neljä kiloa ja istuu oikealla puolella vatsan yläosassa, maksan on satoja muita tehtäviä, kuten muuntaa ruuan rasva, hiilihydraatit ja proteiinit ja osallistuvat asetuksen ja varastointi glukoosia.

Veri sisältää monia haitallisia aineita, kuten bakteerit, antigeeni-allergia komplekseja, vapaat radikaalit, huumeiden aineenvaihduntatuotteiden ja torjunta. Maksan suodattaa joitakin haitallisia aineita heti verta ja hyökkää muita entsyymejä, jotka ne hajota tai neutraloida niitä.Detoxifying haitallisia aineita on vaarallinen tehtävä, jos he eivät nopeasti käytöstä ja oikein reitittää, maksan itse saattavat vaurioitua. Silibinin auttaa estää tämän usealla eri tavalla:

1. suojaa haitallisten aineiden pääsyn maksan

2. ylläpitää sapen virtaus

3. vartijat vahingolta alkoholin ja fibroosi

4. vähentää Silitysrauta aiheuttamaa vahinkoa

5. Luo uudelleen maksakudosta

6. Silibinin vähentää hapettumista ja sammuttaa vapaiden radikaalien

7. Silibinin quells tulehdus

8. Silibinin ehkäistään tyypin II diabetesta

9. Silibinin taistelee syöpää vastaan

10. Silibinin voi alentaa kolesterolia