Kuusi luonnonkasvit joka voi lievittää akne

Akne on jotain hankala kaikille, nyt on olemassa monia akne tuotteita, jotka sisältävät luonnollisia ainesosia, katsotaanpa mikä luonnon kasveja voi lievittää akne?

1. Honeysuckle

Kuusama sisältää luteolin, joka voi tunkeutuu huokosiin ja on tehokkaasti bakterisidinen. Se voi myös estää villa bursa hilloja, auttaen tali on normaalisti tyhjentyä estää tali sedimenttimatkalta ja muodostumista akne.

2. Forsythia

Forsythia on laaja antimikrobinen kirjo, sillä on anti-inflammatorinen vaikutus ja se voi edistää muodostumista tulehduksellinen esteitä, vähentää hiussuonten läpäisevyyttä, tulehduseksudaatti, vähentää osittain turvotusta aiheuttama akne. Se on estävä vaikutus talineritystä, estäen liian iho rasvainen, se voi parantaa rasvainen iho. Hypericum perforatum voi pitää hyvän ihon, aknen vähentäminen ja follikuliitti esiintyminen.

3. Wild Chrysanthemum

Farmakologiset kokeet osoittavat, että villi krysanteemi on luonnollinen "antibiootti", se voi estää ja tappaa erilaisia bakteereja. Siksi on laajalti käytetään erilaisten tulehduksen ulkopuolella ihmiskehon. Kun akne näkymisen ja punoitusta alkaa, käyttäen vettä villi krysanteemi kukka, paikallinen tulehdus voidaan ohjata nopeasti ja se voi estää pigmentin aiheuttama akne.


4. Sophora flavescens

Sophora flavescens on tehtävä vieroitus, lievittää kutinaa, clearing kostea, clearing lämmön ja purkaminen tulta, sillä on hyvä parantava vaikutus varhaisen akne. Se voi estää liikaa talineritystä, vähentää muodostumista akne ja pitää ihon sileäksi. Se on yksi tärkeimmistä lääkkeen estää akne.

5. Salviae Miltiorrhizae

Danshen root voi parantaa verenkiertoa, estämällä Propionibacterium acnes n kasvu karvatupen, hallita akne. Lisäksi ennen naisten kuukautisia, androgeeni lisääntynyt, stimuloi talirauhasten erittävät innostuneesti, helppo esiintyminen akne. Salviae miltiorrhizae root voi estää androgeenin kehossa, vähentää talineritystä, estäen akne n esiintyminen "in" erityistä aikana ".

6. Garden Burnet viitteenä

Garden burnet root tuotetaan erityistä menetelmää sen tehokkaita ainesosia, ne voivat tunkeutua karvatupen syvästi, ne ovat voimakkaita antiseptisiä, voi nopeasti poistaa turvotusta aiheuttama alussa akne. Garden burnet root on supistava vaikutus, se voi kutistua suuret huokoset, jolloin ihon puhtaana ja hieno.

 

Gentle vihje, kun käytetään kiinalaisia kasviperäisten lääkeaineiden hoidettaessa akne, potilaan tulee myös kiinnittää huomiota päivittäiseen ihonhoitoon, pesu naamasi lämpimällä vedellä päivittäin, älä purista akne, jotta vältetään infektio.