Mitä Can Chlorella -uute tuo meille?

Chlorella on vihreiden levien kanta, joka kasvaa makeassa vedessä. Tämä superharja syntyi yli 540 miljoonaa vuotta sitten ja oli ensimmäinen kasvien elämä, jossa oli hyvin määritelty ydin. Kuluttamalla klorella-jauhetta auttaa lisäämään energiaa ja parantamaan ruoansulatusta. Se on runsaasti klorofylliä, jolla on kyky puhdistaa kehoa sitomalla ruumiin, veden ja ympäristön ruhoissa läsnä oleviin myrkkyihin ja raskasmetalleihin.

 

Chlorellapuuteriksi on sisältää luonnollisesti esiintyviä välttämättömiä vitamiineja ja antioksidantteja, kuten: C-vitamiini, A-vitamiini, klorofylli, luteiinia, tiamiinin (B1), riboflaviini (B2), niasiinia, pantholeic, foolihappo, B12, biotiini, koliini, lipoiinihappo ja inositoli Mineraalien fosforin, kalsiumin, sinkin, magnesiumin, raudan ja proteiinin lisäksi.

 

Chlorella-jauhe auttaa lisäämään albumiinipitoisuutta kehossa. Albumiini on proteiini, joka tavallisesti esiintyy verenkierrossa. Se on suojaava sairauksia, kuten syöpä, diabetes, haimatulehdus, niveltulehdus, kirroosi, hepatiitti, anemia ja multippeliskleroosi.


Chorella Powder