Mikä on ikääntynyt valkosipulin ote?

Valkosipuli on tunnustettu vuosisatojen ajan yhtenä tehokkaimmista elintarvikkeista ruumiin terveyden suojelemiseksi. Valkosipuli on aiemmin puolustautunut sydän- ja verisuonitauteihin, myrkyllisyyteen, syöpään ja ikääntymiseen. Pitkän aikaa ajateltiin, että kaikki valkosipulin ominaisuudet ymmärrettiin täysin, mutta sitten Aged Garlic Extract.


大蒜3.jpg

Mikä on ikääntynyt valkosipulin ote?

Aged Garlic Extract luodaan uuttamalla valanteudesta valkosipuli ja sen jälkeen vanhentamalla sitä noin 20 kuukaudella. Tämä prosessi auttaa lisäämään valkosipulin voimaa, mikä nostaa sen antioksidanttitasoja. Menetelmä AGE: n muuttamiseksi muuttaa myös valkosipulin yhdisteitä, erityisesti hapettimena alilysiiniä, mikä antaa valkosipulin voimakas tuoksu ja maku. Aktiivisen alikaasin stabilointi tekee AGE: stä täydellisen vaihtoehdon ihmisille, jotka haluavat valkosipulin terveyshyödyt, mutta jotka eivät voi olla maku tai haju.


Yksi syy siihen, että terveydenhuollon ammattilaiset pitävät AGE: tä säännöllisen valkosipulin suhteen, on se, että kun valkosipuli vanhenee, se sisältää vesiliukoisia aineita, jotka tekevät siitä imeytyvämmän. Tämä tarkoittaa, että AGE: n sisältämät antioksidantit pääsevät verenkiertoon nopeammin. Näitä vesiliukoisia yhdisteitä, jotka ovat luonteeltaan rikkiä, pidetään syynä kaikkiin AGE : n terveyshyötyihin.