Mikä on Ginseng?

Panax ginseng on kasvi, joka kasvaa Koreassa, Kiinan koillisosassa, ja Kaukoidän Siperiassa. Ihmiset käyttää pääkäyttäjän tehdä lääkettä. Älä sekoita Panax ginseng American ginseng, Siperian ginseng, tai Panax pseudoginseng. Katso erillinen listat American ginseng, Ashwaganda, Blue Cohosh, Canaigre, Codonopsis, Panax pseudoginseng, ja Siperian ginseng.

 

Ginseng otetaan suun parantaa ajattelua, keskittymistä, muistia, Alzheimerin tauti, työtehoa, fyysinen kestävyys, estää lihasten vaurioita liikunta ja urheilullinen kestävyyttä.

 

Jotkut käyttävät ginseng auttaa heitä selviytymään stressistä ja yleisenä tonic parantaa hyvinvointia. Kutsutaan toisinaan Panax ginseng "Adaptogeeni", kun sitä käytetään tällä tavalla.

 


Panax ginseng käytetään myös masennuksen, ahdistuneisuuden, yleinen väsymys ja krooninen väsymysoireyhtymä (CFS), multippeliskleroosi, sillä vahvistavat immuunijärjestelmää ja taistelevat erityisesti infektioiden keuhkosairaus nimeltä kystistä fibroosia. Nämä infektiot -bakteerin aiheuttaman nimeltään Pseudomonas.

 

Jotkut käyttävät Panax ginseng rintasyövän hoitoon ja estää munasarjasyöpä, maksasyöpä, keuhkosyöpä, ja ihosyöpä.

 

Muita käyttötapoja ovat anemian, kroonisen keuhkoputkentulehduksen, sikainfluenssaa, prediabetes ja diabetes, tulehdus mahalaukun limakalvon (gastriitti), kuume, krapula, keuhkoahtaumatauti (COPD), HIV / AIDS, hedelmällisyys ongelmat ja seksuaalinen toimintahäiriö miehillä, lisätä seksuaalisen kiihottumisen naisilla, ja astma.

 

Panax ginseng jauhetta käytetään myös vuotohäiriöt, ruokahaluttomuus, oksentelu, suolisto-ongelmia, sappikivet, pahanhajuinen hengitys, fibromyalgia, unihäiriöt (unettomuus), hermosärky, nivelkipu, huimaus, päänsärky, kuulon heikkeneminen, kouristukset, häiriöt raskauden ja synnytys, kuumia aaltoja johtuu vaihdevuodet, flunssan ja flunssa, sydämen vajaatoiminta, korkea verenpaine, elämänlaatu, ryppyinen iho, ja hidastaa ikääntymisen prosessia.

 

Jotkut miehet sovelletaan Panax ginseng iholle penis osana usean ainesosa tuote hoitoon varhainen orgasmi (ennenaikainen siemensyöksy).

 

Teollisuudessa, Panax ginseng uute kanssa ginsenosides käytetään tehdä saippuat, kosmetiikka, ja aromiaineena juomia.