Mikä on Red Clover Extract?

Punainen apila-uute tulee punaisen apilan kasvi, joka kuuluu palkokasvien perhe (yhdessä pavut, linssit ja herneet). Kasvilla on pitkä historia käytettäväksi luonnollisena korjaamona useissa olosuhteissa, kuten huimaus yskä, lapsuus vilustuminen, kihti, astma ja jopa syöpä.

 

Valitettavasti, kuten monet muinaiset perinteiset lääkkeet, sen tehokkuutta näiden erityisolosuhteiden hoitamisessa ei ole tällä hetkellä todennettu nykyaikaisessa tutkimuksessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että punainen apila-uute ei ole hyödyllinen hoito muille olosuhteille, ja tutkijat tutkivat aktiivisesti tämän laitoksen vaihtoehtoisia käyttöjä luonnollisena keinona.


Red clover extract

 

Nykyään punainen apila-kasvi on yhä suosittu suositus luonnollisena keinona, vaikkakin näinä päivinä kiehtova isoflavonin esiintyminen. Punainen apila-uute i soflavone on ainesosa, joka ihmiskehossa toimii samalla tavalla kuin estrogeeni - tämä kasviperäisten hormonien luokka tunnetaan fytoestrogeenina.

 

Isoflavoni voidaan erottaa suoraan punaisesta apilan kukasta ja tehdä kapseleiksi, tabletteiksi, nestemäisiksi uutteiksi tai ajankohtaisiksi voiteiksi riippuen erityisistä oireistasi, joita haluat hoitaa ja mieluummin. Punainen apila-uuteuutetta voidaan käyttää monin eri tavoin ja osoittaa potentiaalia hoitaa useita ehtoja, erityisesti niitä, jotka vaivaavat vaihdevuodet ja postmenopausaaliset naiset.