Mitä Soveltaminen syysmyrkkylilja Pura?

Johdanto:

Kolkisiini on ikivanha lääke hoitoon nivelen kivun. Käyttö Colchicumalkaloid varten akuutin kihdin alkoi jo 1810, ja raportteja sen lääkkeiden arvo olemassa ensimmäisestä vuosisadalla. Kolkisiini on edullinen aine akuutin kihdin arthritis.Colchicine kohtelee nivelkipua ja turvotusta takia kihti. Kolkisiini auttaa myös estämään kihti ja goutyattacks. Kolkisiini lievittää kipua ja vähentää tulehdusta kihtiartriitin. Generic kolkisiinia tabletit ovat saatavilla.Tärkeimmät toiminnot:

1.In Viime vuosina furtherly laajentaa kliinisissä sovelluksissa, esimerkiksi: estää ateroskleroosin vaurioita; parannuskeinoa maksakirroosi; helpotusta sykli lämpöä aiheuttama epänormaali katekolamiini, The Behcetin tauti; lannerangan välilevytyrä, vaikeasti vyötärö kipua ja iskias; estää suolen pito.

2.Its käytetään hoitoon Purple epilepsian aiheuttamien trombosytopenia; Pysyvät apophysis punoitus; Advanced schistosomiasis;

3.Moreover käyttäen kolkisiini kolme voi saada polyploidiaa, joten Kolkisiini on välttämätön kromosomissa tutkimukseen.

4.It on anti-kihti, anti-kasvain, estämällä mitoosissa pysähtyen M vaiheessa.

5.It on merkittäviä vaikutuksia rintasyöpä, kohdunkaulan syöpä, ruokatorven syöpä, keuhkosyöpä, mahasyöpä ja krooninen myelooinen leukemia.

6.It myös voidaan käyttää akuutin kihti, tulehduskipulääke.