Miksi Yucca Schidigera on Pet's Foodissa?

Yucca Schidigera on lilja-perheen norsunluun kasvi, joka on syntynyt Mojaven Desert, Chihuahuan Desert ja Sonoran Desert Kaakkois-Kaliforniassa, Baja California, New Mexico, Etelä-Nevada ja Arizona. Yucca Schidigera tunnetaan myös yleisesti nimellä Mojave Yucca, Espanjan tikari tai vain Yucca.

 

Yucca oli väitetysti käytetty Native American kasviperäisessä lääketieteessä hoitoon hilse, päänsärkyä ja niveltulehdus. Sitä käytetään vuosisatojen ajan myös hajuaineena ja saippuaa. Tutkimukset osoittavat, että Yucca Schidigeran lisääminen eläinten rehuun (mukaan lukien lemmikkisi ruoka) voi auttaa tukemaan terveydentilaa. Yuccalla on suuri määrä yucca-saponiineja ja polyfenolioita, jotka saattavat auttaa vähentämään niveltulehdusta. Alalinja? Yucca on luonnollinen aine, joka tarjoaa anti-artriittisia ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia.


Yucca Extract


Miksi Yucca Schidigera on Pet's Foodissa?  

Yucca Schidigera on ainesosa, joka löytyy noin 20 prosentista markkinoilla olevista koiranruoka-aineista. Yuccaa voidaan lisätä lemmikkieläinten ruoaksi uutteena, jossa kasvi raastetaan, kuivataan ja jauhetaan. Se voidaan lisätä myös mehuksi lehdistä. Yucca lisätään ensisijaisesti lemmikkieläinten ruokaan, joka auttaa vähentämään jätteen hajua. Tutkimukset osoittavat, että Yuccan lisääminen lemmikkieläinten ruokaan auttaa vähentämään jätteen hajua jopa 26 prosentilla.